čtvrtek 7. prosince 2017

Past na ptáky

Ze staršího videa které jsem musel rozkouskovat kvůli novým stránkám. Awesome Quick Plastice Bottle Bird Trap - How To Make A Plastice Bottle Bird Trap That Work 1 - Duration: 5:55. Na fotkách jsou dvě varianty pasti. První – jednoduchá, u které musíte číhat a ve vhodnou chvíli past zaklapnout. Při troše štěstí spadne sama.


Přiložený nákres sice neodpovídá sestavené pasti, ale krásně ukazuje jeji princip.

Do jedné komory se může umístit malý ptáček jako návnada na dravce. Klec na odchyt ptáků je určena na chytání vran, strak a středně velkých ptáků. Past se pokládá vždy na zem.


Zvědaví ptáci se slétnou k živé návnadě ve středu pasti a chytne se jich i několik najednou. Jednoduchá, účinná past na menší ptáčky. Základ tvoří obrovský prak a zbytek uvidíte sami.


Sklopec - past na kunu, potkana nebo kočku, cm. S klopná past na kunu - sklopec na kunu, kočku nebo potkana. Past-sklopec je vyroben z pozinkovaného svařovaného pletiva.

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Do středové komory se umístí malý ptáček jako návnada. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Záměrně neuvádíme u nákresů žádné popisky a rady, jak to vytvořit. Ten, koho to bude opravdu zajímat, jistě přijde, jak na to.


Upozorňujeme, že lov za. Máme koupenou v Táboře, zadejte si do vyhledávače past na živé ptáky , určitě Vám pasti vyjedou. Vyrobit se to asi dá, ale takhle i přes tu cenu je to jednodušší. U nás bylo tolik strak, že nám se zakoupená past vyplatila.


My bychom snad neměli ani jedno vejce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Bezmála dvacet milionů investuje každý rok ČEZ do bezpečnostních prvků, které chrání ptáky před smrtí na elektrických stožárech a vedení. Ochrana proti holubům je však účinná i na další ptáky. Například maketa havrana je velmi oblíbená, protože nikdo moc nepozná, zdali jde o ozdobu, či odpuzovač ptáků.


Nechybí pak také vysoce účinné zvukové, elektrické a ultrazvukové plašiče ptáků, které jsou výsledkem velmi pokročilých technologií a doporučujeme je vyzkoušet. Pokud nebudete na parapety balkonu sypat krmení pro ptáky, nebudou mít holubi potřebu na balkón létat. Sedání a hnízdění na stavbách můžete zabránit pomocí sítí proti ptákům nebo pomocí speciálních hrotů proti dosedání ptactva , různých pachových a lepových odpuzovačů, i ultrazvukových plašičů holubů.

Snadné použití a přenositelnost. Vhodné pro odchytptáků nebo lov. Vyrobeno z polyethylenového materiálu, odolnost proti korozi, nízká. Na stožáry se montují plastové prvky, které překrývají izolátor a části vodičů.


Tyto prvky jsou trvanlivé a ochraňují i ptáky s velkým rozpětím. Titulky ke stažení na Titulky. Na alarmující situaci upozornil Kolínský deník na základě popudu přímo místních obyvatel, kteří se alespoň malé procento přeživších, leč těžce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky