úterý 5. prosince 2017

Plastové lehátko zelené

Plastové lehátko Florida je ideální pro pohodlnou relaxaci na Vaší zahradě. Plastové polohovací lehátko zelené barvy je vhodné na každou zahradu a ke každému bazénu. Lze velmi rychle složit dne malý rozměr a uložit,aby nezabíralo. Zahradní plastové polohovací lehátko FISSO zelené.


FLORIDA lehátko - zelené Curver. Plastový zahradní nábytek je charakteristický svou vysokou pevností, snadnou údržbou. Vyznačuje se také snadnou skladovatelností. Díky použití UV filtrů je lehátko stálobarevné a má dlouhodobou pevnost.


Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné, plastové , ratanové a kovové. Pak je plastové zahradní lehátko ideální. Plastová zahradní lehátka patří mezi nejlevnější.


Jejich největší předností je nízká hmotnost, omyvatelnost a celkově jednoduchá údržba. Pokud sháníte model, se kterým se bude snadno manipulovat, je pro vás plastové zahradní lehátko ideální. Výplň polyetylén, poťah umelá bavlna. Momentálne je k dispozícii len v žltej farbe.


Záhradné plážové relaxačné kreslo Regina, čierna. Plastový záhradný nábytok je charakteristický svojou vysokou pevnosťou. K lehátku lze zakoupit barevný polstr viz související zboží. V ponuke máme lehátka z rôznych materiálov, pričom niektoré obsahujú aj tienidlá na oblasť hlavy.


Lehátko lze sklopit do horizontální polohy. Výber vhodnej farby je už len na vás. Zajímavý design a snadná údržba. LETINO FISSO lehátko plastové zelené.


NABBI Deluxe záhradné lehátko púdrová. BORNEO lehátko - fialové květy ROJAPLAST. Plastové ležadlo Florida je ideálne pre pohodlnú relaxáciu na Vašej záhrade.


Jednoduchý vyhledávač zboží. Porovnání produktů podle parametrů, srovnání cen z tisíců online obchodů. Detail produktu Do obchodu. Rozměr plastového lehátka:72x189x96. Základní informace Základní popis.


Toto praktické plastové lehátko je vhodné nejen do zahra ale také k bazénům nebo do saun a wellness rekreačních zařízení. Vyniká svou odolností a snadnou údržbou. Výhodou je možnost polohování zádové opěrky do různých pozic. Pohodlné skladacie plážové lehátko Happy Green.


Plastovélehátko Florida je ideální pro pohodlnou relaxaci na Vaší zahradě. Zelená varianta bude k dispozici od 10. LEHÁTKO ATLANTIC je elegantný a pohodlné plážové lehátko v prevedení imitácie ratanu.


Pre lepší komfort je lehátko vybavené polohovacím operadlom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky