pátek 8. prosince 2017

Sekačka s mulčováním

Stroj je vybaven kvalitním nožem OREGON. Elektrická sekačka s mulčováním trávník nejen poseče, ale také pohnojí Ještě lepší kondici trávníku vám zaručí elektrická sekačka s mulčováním. Mulčování je operace, kdy žací nůž rozseká trávu na malé části, které slouží jako hnojivo.


Umožňují efektivně sekat i vyšší a hustší travní porosty. Benzinová sekačka je výborným pomocníkem tam, kde není v dosahu přívod elektrické energie anebo tam, kde se při práci nechcete omezovat přívodním elektrickým kabelem. Kolo je možné zafixovat v.

Nastavitelná výška střihu do úrovní. Univerzální benzinová sekačka s pojezdem, která zvládne sběr, mulčování a zadní i boční výhoz. Posekejte zahradu rychleji a pohodlněji než dříve díky výkonnému a tichému motoru. S elektrickou sekačkou napájenou kabelem máte zaručeno klidné sečení bez znečištění trávníku.


Při sečení trávy musíte ovšem sledovat polohu kabelu, aby se ne. Rád bych pořídil na sekání trávy el. Doporučíte nějaký vhodný model? Zahrada je cca 300m mírně zvlněná.


Luxusní motorová sekačka Honda HRX 5HZ vybavená profesionálním hydrostatickým pojezdem, mulčováním , silným motorem s elektrickým startováním.

Nabízím na prodej sekačku Stiga combi Sb. Každý rok menen olej, letos i vzduchový filtr. Hodí se na menší a středně velké plochy do 6metrů čtverečních.


Texty uváděné jako popis funkcí produktů v žádném případě neslouží jako návod k použití. Benzínové sekačky s pojezdem. Myard BS 51–a funkcí 4vumožňuje sběr, mulčování , zadní výhoz,.


Sekačka je osazena spolehlivým. Zrekonstruovaná polovina domu ze šedesátých let minulého století již zvenčí upoutá rezavou plechovou fasádou. Akumulátorová sekačka s mulčováním 82V 5Ah disponující šířkou záběru 46cm a umožňující až minut provozu na jedno nabití. Honda HRG 5VK: nejsilnější motorová zahradní sekačka ve třídě Izy.


Lehkým pohybem páky si tak určujete, kolik seberete. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.


Na každé zahradě se nachází poměrně velká travnatá plocha. Když je krásně posekaná, není prakticky co řešit. Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Motor o objemu cms jmenovitým výkonem kW.


Díky silnému motoru a originálnímu tvaru žací komory a nožů je schopna zvládnout i přerostlý nebo dokonce mokrý travní porost.

Tato sekačka obsahuje speciální motor Kohler s novou unikátní technologií DOV. Co dále jistě na sekačce WB 5SB V-DOV ocení každý z Vás, především pak ženy či starší lidé, je startovací sada Ready Star. Startovací sada Ready Star maximálně usnadňuje startování sekačky - již není nutné před nastartováním motor ručně sytit, stačí přijít, zatáhnout a. Výkon zajišťuje čtyřtaktní motor OHV KW.


Příslušenství obsahuje boční výhoz, mulčování, nastavování výšky sečení. EASY CLEAN (snadné čištění). Velká kola: 2mm vzadu a 1mm vpředu.


Sběrný koš na trávu o objemu litrů. Umožňuje použití také v režimu zadního výhozu nebo mulčování. Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů.


Profesionální travní sekačka na vysokovou trávu s bočním výhozem tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky