čtvrtek 7. prosince 2017

Zahradní hřiště

Dětská hřiště, dětské skluzavky a houpačky dodáváme a montujeme po celé ČR. Herní sestavy Jungle Gym je možné použít i jako vybavení pro dětská hřiště v rámci soukromých zahrad a dětských koutků. Skluzavky a dětská hřiště , houpačky na zahradu a pískoviště, ale i certifikované workout pro školy a obce, veřejný sektor. Kompletní nabídka dětských hřišť, houpaček od kvalitních výrobců.


Chceš ve své zahradě opravdu skvělé dětské hřiště ? Pak jsi u FATMOOSE naprosto správně!

Tady je k mání zkrátka všechno. Zde, stranou od zahrady s tématikou hřiště , je umístěna užitková zahrádka – 1. Luxusní hřiště nevídaných rozměrů nabízí vše, po čem děti mohou toužit. Skluzavka v délce 300cm, lezecí stěna, vestavný domeček, pozorovatelna, houpačky, ručkovací modul, posezení u stolu. Schnell und sicher online buchen. V naší nabídce mimo jiné naleznete širokou nabídku kvalitních dětských hřišť, skluzavky, dětské houpačky, hrací sestavy, prolézačky, pískoviště, dětské domky, dětská hřiště pro MŠ, školy, obce, zahradní domky, altány a mnoho jiných výrobků nejen na Vaši zahradu.


Vyberte si z naší pestré nabídky zahradních domků a chat. Dovážíme do ČR a vyrábíme v ČR. Rozvážíme po celé ČR a montujeme po celé ČR.

Zahradní domky od prémiového výrobce Palmako a Herold. Pokud máte zájem například o montáž, nátěry, střešní krytinu a domek na klíč. Neváhejte nás kontaktovat. Obratem Vám učiníme nabídku. Nabízíme dřevostavby, zahradní domky, altány, domky na nářadí, garážové stání, prodejní stánky, dětská hřiště , dřevníky, boudy pro psy.


Trasa výletu: okruh z Velkého Oseka (přes Libický luh, Veltrubský luh, lesopark Borky) do Kolína a odtud zpět po cyklostezce přes Hradišťko a Veltruby. Doporučíme Vám vhodný dotační titul, schopného projektového manažera a samozřejmě nabídneme odbornou součinnost při návrhu dětského hřiště. Firma HŘIŠTĚ SLAVÍK se snaží vyjít vstříc požadavkům klienta a do budoucna chce své služby dále rozšiřovat. Našim cílem je prvotřídní kvalita a spokojenost klienta. Ve vztahu k zákazníkovi upřednostňujeme zodpovědný a osobní přístup.


Všechna hřiště jsou maximálně bezpečná a navržená tak, aby bylo minimalizováno riziko zranění dětí. Hřiště jsou vyrobena z odolných materiálů a splňují veškeré normy platné pro dětská hřiště do veřejných prostorů i pro hřiště určené k soukromým účelům. Sortiment značky Blue Rabbit vhodně doplňuje naši vlastní výrobu. Společnost PALIS je oficiálním dodavatelem značky Blue Rabbit pro Českou republiku. TIP: Pokud je u domku napsané na dotaz, je skladem u výrobce.


Standardní doba dodání je nejdéle do pěti kalednářních týdnů. Domky splňují přesně to, co od nich potřebujete. Uložit a uskladnit nářaďí, zahradní nábytek, kola.


Nářaďové domky jsou menších rozměrů a cenově dostupné zahradní domky.

Překvapíte své děti a zároveň jim zajistíte zdravý fyzický vývoj. Celé hřiště máte sestavené během několika hodin. Díky tomu, že hřiště sami vyrábíme, máme každou součástku plně pod kontrolou. Všechny dřevěné sestavy máme certifikované a také dbáme na to, aby nedocházelo k zachycení oblečení dítěte při hraní nebo k dalším nepříjemnostem. Na zahradní domky používáme vyzrálé smrkové sušené dřevo z Česka a ze severní Evropy.


Certifikovaná hřiště pro školky, školy, zahrady či parky. Vyrábíme kvalitní vybavení dětských hřišť za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky