úterý 9. října 2018

Pšenice krmná

Další výhodou je dobrá skladovatelnost a dlouhá trvanlivost. Je vhodná jako doplněk denní krmné směsi pro všechna hospodářská zvířata. Velmi dobré glycidové krmivo obsahující bílkoviny a aminokyseliny.


V krmných dávkách uhrazuje velkou část dusíkatých látek a energie. Kvalitní krmná směs, zejména pro drůbež a prasata, by měla být vyrobena z pšenice, která je k těmto účelům vhodná. Výrobce by tedy měl upřednostnit KRMNOU PŠENICI.


Výhodou pšenice, tak jako u jiných obilovin je jednoduchá skladovatelnost a poměrně dlouhá trvanlivost. Vhodná pro drůbež a prasata. Pšenice krmná - vhodná pro drůbež. Jedná se o ekonomickou variantu krmení vaší drůbeže. Světová produkce se pohybuje kolem 6milionů tun v mnoha různých odrůdách.


Soubory cookie používáme k tomu, abychom vám usnadnili a zpříjemnili používání našich webových stránek. Používáním našich webových stránek. Prodám čistou letošní pšenici.


Cena za 100kg Pytle po 50kg. Při větším odběru možno dovézt. Díky vysokým hodnotám dusíkatých látek v krmných dávkách uhrazuje velkou část energie. Vysoce výnosná a zdravá krmná odrůda.


Slepice mají volný výběh, krmení pšenice, krmná směs, tráva. Každé vejce popsáno datumem snůšky. Pro stanovení obsahu hrubých bílkovin v zrně je možné použít i nechemické NIR (reflektance v blízké části infračerveného spektra) a NIT (transmitance v blízké části infračerveného spektra) metody, popřípadě spalovací metody podle Dumase v instrumentální modifikaci.


Krmná pšenice – Obsah hrubých bílkovin v zrně se uvádí v jednotce procento. Vývoj cen komodit na světových burzách, ceny derivátů, ceny grafy v korunách, dolarech a euro. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Odrůda TONNAGE má komplexní odolnost vůči všem chorobám pšenice.


Nakupujete pro své zvířecí miláčky častěji v online obchodech nebo raději nakupujete v kamenných obchodech? Za případné odpovědi předem děkujeme. Kapacita skladu v Tišnově je 6tun obilovin. Krmná směs je určena pro odchov hus v užitkových chovech od 3-týdne stáří do konce výkrmu. Směs se zkrmuje ad libitum.


Je třeba zajistit přístup k zdarvotně nezávadné vodě. Chci zprávu jen na e-mail. Aplikace SELGEN RÁDCE Stáhněte si aplikaci pro počítání výsevku a. Fututres UK krmné pšenice se řídí měřítky pro oceňování fyzické krmné pšenice. Obchodovatelné minimální množství: t Běžná kvalita.


Spolupracujeme s českými mlýny a výrobci krmných směsí, a to jak na bázi dodavatelské tak i odběra. Ne všechna pšenice je vhodná k potravinářským účelům. Důležitou komoditou na trhu s obilovinami tvoří i pšenice krmná. Nejedná se o pšenici, která.


Krmná surovina určená k výrobě krmiv, nebo k přímému zkrmování zvířatům. Polopozdní krmná výnosná pšenice středního vzrůstu (cm) s dobrou až velmi dobrou odolností proti poléhání. Odrůda má velmi dobrý zdravotní stav a velmi dobrou mrazuvzdornost (b.).


Předností je dobrá odolnost k fuzariu v klase po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky