úterý 9. října 2018

Travní směs cena

Exkluzivní travní směs do sucha. Tmavě až výrazně tmavě zelená barva, která za určitých světelných podmínek připomíná modrou barvu, od které je odvozen název Bluegrass. Díky svému složení, vyšší podíl jílku vytrvalého, je tato travní směs odolná vůči zátěži. Dle spotřeby na obalu mi to vůbec nevyšlo.


Musel jsem použít 2x tolik než se udává. Je vhodná pro zatravnění zahra sídlišť, parků a zeleně u cest.

Travní směs sport vypadá krásně, hustý a krásně zelený trávník. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u. Poskytneme vám travní směs vhodnou spíše pro sušší plochy, stejně tak dokážeme připravit travní směs pro vlhčí lokality. Obsahuje látky vhodné k využití pro sportovní areály, jako jsou fotbalová hřiště. GLOBAL GRASS travní směs SPORT GRN kg vašemu trávníku opět dodá původní vzhled.


Její použítí je vhodné pro výsev a dosevy v okolí venkovských statků a chalup. Po použití této směsi travník vyniká pružným měkkých drnem a je odolný extrémním zátěžím. Podíl lipnice umožňuje střední.

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Jak správně vybrat travní směs ? Aneb několik tipů a rad společnosti AROS-osiva jak se správně orientovat při výběru travních směsí.


Zemědělská travní směs vhodná pro pastevní i luční využití. Druhově bohatá směs pro luční i pastevní využití. Vytrvalá směs k založení víceletých lučních porostů s malými nároky na ošetřování. Rychle zakořeňuje, dobře odolává plevelům a. Kostřava rákosovitá podporuje suchovzdornost směsi, výsledkem je méně homogenní porost. Popis: Standardní luční směs rozšířená o vytrvalejší druhy.


Poskytuje až seče v pozdnějších termínech. Vhodná zejména k sušení. Složení: Bojínek luční Festulolium Jílek vytrvalý Kostřava luční Kostřava červená Lipnice luční Jílek mnohokvětý Dávkování: kg na 2- 3m2. Hloubka setí je - cm. Pěkný vzhled trávníku udržíte pravidelným sečením, výživou a závlahou.


Odolnost vůči zatížení: nízká Rychlost zapojení: vysoká. Je složena z druhů a odrůd odolných sešlapávání. Při intenzivním využívání trávníku je nezbytné časté sečení, hnojení a zavlažování.

Vytvoří nízký, hustý, sytě zelený trávník. Vyžaduje časté a nízké sečení, dostatečnou závlahu a vyrovnanou výživu. Bylinná travní směs vhodná pro všechna stanoviště kromě extrémně suchých, zásaditých, vlhkých a zastíněných poloh.


Intenzita kosení 0-3x ročně, výška kosení 8-cm. Směs je vhodná pro veřejnou i privátní zeleň, zeleň podél komunikací a extenzívně využívané plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky