pátek 23. listopadu 2018

Dětské hřiště praha 3

Našim cílem nebylo popsat všechna hřiště, ale pouze ta, jejichž návštěvu byste si neměli nechat ujít! Informace průběžně aktualizujeme a postupně přidáváme další lokality. Jestliže vám ve výčtu nějaké pěkné hřiště chybí, můžete ho vložit podle manuálu, který najdete na stránkách. Dětské hřiště Praha , park Rajská zahrada.


V parku se nachází dětská hřiště, jedno je určeno malým dětem, druhé je pro starší zvídavější děti a mládež. Dětská hřiště jsou přímo nad sebou.

V celém parku najdete další zajímavé originální doplňky vzbuzující dětskou zvědavost. Hledáte místo, kde by si děti pohrály a případně navázaly kontakt s jinými dětmi? Zde naleznete tipy na zajímavá dětská hřiště v Praze. Bližší informace o otevírací době najdete ZDE.


V průběhu školního roku, v dopoledních hodinách, je hřiště k dispozici pro výuku dopravní výchovy žáků základních a mateřských škol Prahy 3. Používáním webů z portálové rodiny praha. Nová aktuální internetová aplikace a web o dětských hřištích na území Prahy. Stránky jsou tvořeny interkativní mapou s filtry, pro snadné vyhledávání.


Sporty a sportovní prvky Za domkem správce se nachází dětské herní prvky pro nejmenší děti, pítko a vodní prvek vodník, dále herní sestavy pro předškolní děti a sestavy a prolézačky pro děti školního věku.

Mezi ulicemi Malešická a Jilmova na okraji parku Židovské pece v Praze – Žižkově se děti mohou projet na dopravním hřišti. Dopravní hřiště je vybaveno semafory, kruhovým objezdem i železničním přejezdem. Na dopravním hřišti si lze zapůjčit kolo, koloběžku nebo in-line brusle. U parkoviště začíná také cyklostezka, u které je menší lanové dětské hřiště a venkovní posilovna.


My se vydáváme směrem ke hřbitovu a na kraji lesíka nastupujeme na žlutou turistickou značku. Hned po pár metrech potkáváme první dřevnou tabuli rodinné naučné stezky, která nás provede až k rozhledně Klucanina. Luxusní dětské hřiště s turbo tobogánem, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků.


Praha je jedno z nejzelenějších měst ve Střední Evropě, a proto jsou zde možnosti sportování opravdu veliké. Bruslení, cyklistika, skating, kopaná a mnoho dalších aktivit. Hřiště se rozkládá na poměrně.


Pokud hledáte to nejlepší a hlavně nejbližší dětské hřiště v Praze, pak využijte naše vyhledávání a bude to hračkou. Můžete vybírat podle části Prahy, takže pokud jste například ze Smíchova nebo z Vršovic, hřiště pro děti najdete za pár okamžiků. Najdete zde světelnou křižovatku, kruhový objez dopravní značky, simulátor železničního přejezdu a mnoho dalších prvků, které navozují dokonale reálnou atmosféru silničního provozu. Luxusní dětské super maxi hřiště s turbo tobogánem, skluzavkou, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků.


Všechny atrakce také pravidelně kontrolujeme, abychom předešli nežádoucím úrazům. DĚTSKÉ HŘIŠTĚ na Praze (tři). Montáž dětského hřiště Praha (tři) – Chtěli byste pro své ratolesti kvalitní dětské hřiště ? Architekti se při vytváření projektu nechali inspirovat právě městem Praha.

Jednotlivé části hřiště představují různé pražské památky a atrakce. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Veřejné dětské hřiště s moderními herními prvky, basketbalovým minihřištěm a umělým povrchem pro bezpečné dovádění vašich ratolestí. Výroba dětských i víceúčelových hřišť pro veřejnost, dětské koutky, herny a centra, sportoviště, venkovní fitness i hřiště pro seniory na míru.


Nevyhovující dětské hřiště může díky příliš tvrdému povrchu způsobit zlomeniny, naraženiny, odřeniny i otřes mozku. Planetárium Praha 250m GPS 50°6´18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky