pondělí 26. listopadu 2018

Nerezová nádrž

Nerezové nádrže vyrobené z nerezové oceli 1. Velkou výhodou našich nádrží je špičková kvalita. Po každém odběru vína z nádrže se. Dobrý den, nabízím nerezovou nádrž popř.


Díru ve dně mohu po dohodě zavařit, nebo navařit výpustný ventil.

Zvolit můžete buď prázdnou nádrž , případně s jedním, či dvěma topnými hady. Otevřená kulatá nádoba s plovoucím víkem je vhodná k beztlakovému uskladnění potravinářských tekutin (např. víno, olej, ovocný mošt, mléko). Použité nádrže, nádrže, tanky, použité, použitenadrze, průmyslové, starší nádrže, nerezové nádrže, laminát, laminátové. Protiprašné víko a nerezové nohy nejsou součástí nádoby.


Stojatá nádrž , vlez z vrchu. Revizní dvířka nerez 250x4mm – nerezová. Rozměry: průměr 7cm.

Obecná cena předmětu stanovená znaleckým posudkem ze dne 26. Dodací podmínky: Dodací doba je ovlivněna kupní smlouvou, specifikací objednávky a sezónností produktu. Ceny jsou uvedeny bez nákladů na dopravu od dodavatele. Ceny a stav nádrží (použitý produkt) na sklade sa menia podľa aktuálnej ponuky!


Predám nerezovú nádobu, nádrž , kaďu. Bola používaná len v potravinárstve, je nepoškodená, žiadna chémia, čistá, kompletne nerezová aj ventil s. Nové nerezové nádrže 1m3. Nádrže na víno Lipera z kvalitní nerezové oceli s plovoucím víkem (variabilní objem) dodáváme včetně příslušenství: Typ SPA (rovné dno): plovoucí. US nádrž je stejná jako S pouze instalace je na ležato.


Sa SFstojatý zásobníkový ohřívač pro solární systémy. Nádoba má dva výměníky tepla pro ohřev pitné vody. Materiál je uhlíková ocel s vnitřním smaltováním, ochranná anoda.


LS akumulační nádoba vyrobená z oceli, uvnitř smaltovaná s ochrannou anodou. Vysavač Viper LSU 2je profesionální dvoumotorový mokro-suchý vysavač, nerezová nádrž o objemu litrů je velmi odolná. Vysavač je kvalitní a uživatelsky jednoduchý, odolný s optimálním sacím výkonem.

Vhodný zejména pro vysávání vody a běžného prachu. Kotle na tuhá paliva, automatické kotle se zásobníkem na uhlí, kotle na pelety, bojlery, ohřívače, solární výměníky, solární kolektory, akumulační nádrž a spousta dalších produktů. ANTIKOR KOM je nerezová nádrž s kombinovaným ohřevem vody.


Firma UNIMONT Pacov dokončila výroba svařovaného nerezového tanku pro rodinný pivovar Bernard o objemu 10m3. Pro bezpečné používání je vrchní část nádrže olemován nerezovou. Nádrž je osazena termostatem a izolovaná. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Nádrž k dávkovacím systémům nerezová 5L. Tlaková komora k dávkovačům tekutin.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů akumulační nádrž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky