středa 28. listopadu 2018

Chovatelske pletivo

Králičí pletivo lze vyžít nejen k chovu králíků, ale i dalšího drobného zvířectva jako jsou husy, kachny, slepice, krůty aj. Důležitým parametrem je zejména velikost ok pletiva, které musí být přizpůsobeno velikosti drůbeže (perlička x krocan). Chovatelské šestihranné pletivo má velmi široké využití. Díky všeobecně známému použití pro výrobu klecí pro králíky se vžil i název králičí pletivo. Kvalitní svařované pozinkované sítě jsou vhodné především pro stavbu voliér , šestihranná pozinkovaná a poplastovaná pletiva pak pro chovatele domácích zvířat a zahrádkáře.


Tato pletiva jsou vhodná při stavbě plotu pro drobné chovatele i velkochov. Pletivo na voliéry je pozinkovaná chovatelská síť se čtvercovými oky, která je bodově svařena. Voliéra nejen pro slepice či papoušky je k dispozici v pozinkovaném provedení. Ako pletivo na voliéry sa najčastejšie používajú štvorhranné zvárané siete. K týmto pletivám dodáváme i svorky , spojky a montážne kliešte.


Pre ohradenie výbehov, lesných škôlok a iných priestorov sa používa uzlové pletivo , niekedy tiež nazývané ako lesnícke , alebo oborové. Povrchová úprava tvořena žárovým zinkem dodávající síti. Chovateľské pletivá Chovateľské pletivo patrí medzi pletivá používané na klietky, výbehy a rôzne chovateľské účely.


Niekedy sa tento druh pletiva. Střihání pletiva po 5-ti metrech tj ( 1 1 bm ) nebo celé balení bm. Výška pletiva (cm): 1Počet vodorovných drátů: Rozteč svislých drátů.


Využitie chovateľského pletiva je nielen v lesníctve, ale aj pri pestovaní, kedy výborne chráni sadenice a stromčeky. Toto pletivo se používá zejména na baly kořenů stromů. Naleznete u nás rovněž svařované sítě různé okatosti v mnoha velikostech a výškách.


PLOTY - PLETIVO - jsme firma, která se zabývá internetovým prodejem plotů a kompletního oplocení. Náš hlavní sortiment tvoří drátěné ploty. Nejznámější pletivové ploty, dále pak svařované pletivo a svařované plotové panely.


Naše chovateľské pletivo je vhodné pre chov sliepok, vtákov, hydiny, ďalšej rôznej zvery, či ako zajačie pletivo. Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory Cookies. Montáž pletiva - pletivo vám rádi namontujeme, poptejte nás! Galerie realizovaných montáží.


Nejlepší ceny na českém trhu - díky velkému objemu prodeje můžeme nabídnout nejlepší ceny! Tyto stránky používají cookies pro zlepšení poskytování služeb a pro funkčnost eshopu. ESAFORT elektricky svařované drátěné pletivo pozinkované po svaření antikorozní. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pletiva i ploty můžete vybírat podle potřeby vaší realizace. Nabízíme pletivo mnoha typů, velikostí ok i délek. Veškerý materiál pro stavbu pletivového plotu.


Pletivový plot vyžaduje pletivo , sloupky a vzpěry, příslušenství pletivoa. Najdete zde i návod na stavbu. V našej ponuke nájdete ploty, pletivo, bránky, oplotenia a plotové systémy, napríklad záhradné štvorhranné pletivo, ktoré sami vyrábame, uzlové lesnícke pletivo, plotové dielce, chovateľské siete, plotové stĺpiky a vzpery v pozinkovanej alebo poplastovanej úprave, celý rad plotového príslušenstva, ako sú napínacie, viazacie drôty a plotové napináky.


Nech sa páči, prezrite si našu webstránku, oboznámte sa s našou ponukou a neváhajte nás kontaktovať. Ohradové pletivo 1- 11dr. Prodej pletiva - ploty, pletivo branky : - Pletivo poplastované Napínací drát PVC Napínací drát Zn Vázací drát PVC Vázací drát Zn Pletivo pozinkované.


Dodáme Vám kompletní nové oplocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky