středa 28. listopadu 2018

Sluneční lehátko

Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné, plastové, ratanové a kovové. Zahradní lehátko je velice oblíbeným kusem zahradního nábytku. Skvěle se na něm chytá bronz, odpočívá nebo čte oblíbenou knihu. Co k tomu potřebujeme: sluneční lehátko , pochopitelně skládací.


Neboť na opalování je to jeden z nejpohodlnějších venkovních kusů nábytku, který nám prosluněné dny osladí ještě o trochu více. Lehátko se sluneční clonou - sada ks Vysoce kvalitní ocelové zahradní a plážové lehátko se sluneční clonou. Lehátko polohovací (poloh) vám umožní ten největší relax na Vaší zahradě.


Hliníková kostra s podloketníky – eukalyptové dřevo FSC. Textílie 4×4mm je odolná vůči počasí. Pro dokonalý relax nejen k bazénu potřebujete zahradní lehátko. Rychle, pohodlně a na jednom místě.


Stříška je právě ta část zahradní houpačky, která je nejvíce vystavena přírodním vlivům, jako je déšť nebo sluneční paprsky. Pokud je na ní znát, že svou funkci dobře už plní. Sluneční lehátko Včetně stínítka a hlavového polštáře.


Potah ( PVC, polyester) je rychleschnoucí a odolný proti zašpinění. Matně exolovaná hliníková konstrukce. Podrobnosti: Nos Internetový obchod zabývající se vybavením pro outdoorové, campingové a další aktivity. V nabídce najdete zboží od spacáků, přes plynové vařiče až po markýzy na přívěsy. Kempingové lůžko KATULO šedé.


Axin TradingRatanové lehátko Relax ratan kubu vzhledové vady. Lehátko HAVANA je dokonalá kompinace elegance a odolnosti. Možnost sklopení opěradla do poloh. Protiskluzové nohy a malá skrytá kolečka pro snadnou přepravu.


Lehátko je vyrobeno z kvalitního PVC materiálu a jeho rozměry jsou 148×1cm. Dopřej si to pravé letní dobrodružství v moři nebo v bazénu! SLUNEČNÍ LEHÁTKO „GEORG“ v akci najdete v akčním letáku Möbelix. V prodejnách Möbelix koupíte.


Vás trendové produkty, které obohatí nejen Váš šatník, ale naleznete zde také řadu doplňků pro Vaši domácnost a dům. Get address of sluneční lehátko - Prague , submit your review or ask any question about sluneční lehátko , search nearby places on map. Popis produktu Relaxační lehátko Avenberg Francis - Šedá.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Polstr na zahradní lehátko musí být na dotek měkký a nemačkavý.


Z naší široké nabídky v dezenů i materiálů si určitě vyberete. Vychutnejte si slunečné dny na svém zahradním lehátku. Stínítka do auta a sluneční rolety.


Kočárky a příslušenství. Fusaky a tašky na kojence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky