úterý 27. listopadu 2018

Nádrž na vodu 5000l

Plastové nádrže na kapaliny různých druhů a velikostí najdete na ABSTORE. Záruka na naše výrobky je let, životnost jímek je neomezena. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop. Nádrže na dešťovou vodu jsou opatřeny bezpečnostním přepadem. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení. Jímka splňuje podmínky dotace „Dešťovka“. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů.


Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji (ideálně max. do dnů) vyčerpat. Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody. Pokud chceme dešťovou vodu. Plastová nádrž na vodu je určená na zber dažďovej vody alebo odpadovej vody.


Nádrže sú samonosné, monolitné a sú vyrobené z kvalitného polyetylénu technológiou rotačného tvárnenia. Cenově výhodná sada pro zahradní i domovní využití dešťové vody. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53.


Jedná se o kvalitní německou jímku. Dodáváme betonové jímky, nádrže, žumpy viz foto. Ceny na vyžádání, nádrž viz foto 8mvčetně dopravy a montáže v Královéhradeckém kraji tis. Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování vody ze střech rodinných domů. Hodně záleží na co budete využívat dešťovou vodu , jestli na zalívání zahrady, mytí auta, sprchování ,splachování WC apod.


V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní. Samonosná plastová nádrž na vodu určená např. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě. Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem.


Speciálně konstruovaná nádrž plochého tvaru určená k instalaci v problémových lokalitách, např. Masívní konstrukce této samonosné nádrže na dešťovou vodu umožňuje velmi snadnou instalaci bez obetonování. Instalace plastové nádrže na dešťovou vodu do země je velmi jednoduchá. Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy.


Dostupné velikosti - m³. Kovová silnostěná nádrž síla stěny 8-15mm Vhodné na - JÍMKA,SEPTIK, LEJTA,FEKÁL,OLEJ,RETEČNÍ NÁDRŽ ,MOLO,HAUSTBOT,PLOVÁK NA VODU , AKUMULAČNÍ NÁDRŽ. Tato opravdu velká plastová nádoba na vodu je ideálním řešením pro chataře a chalupáře. Ukládá se na pevnou základovou desku a obsypává zeminou. Po zabetonování je plastová nádrž na dešťovou vodu pojízdná.


Jsou vhodné do míst poblíž příjezdových cest a komunikací. Slouží k uchování dešťové vody napříkl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky