pondělí 26. listopadu 2018

Horolezecká stěna pardubice

Svou komplexností, velikostí a kvalitou je naše horolezecká stěna jediná svého druhu v celém Pardubickém kraji. INFORMACE O LEZECKÉ STĚNĚ A PŘIHLÁŠENÍ. Naše climbing hall Vám nabízí výstupy k výšinám nebo trénink zručnosti a dovednosti na boulderingu.


Stoupat k výšinám s námi můžete každý den po celou otevírací dobu areálu. Zájemcům nabízíme možnost půjčení lana nebo horolezeckého úvazku. Stěna Ultra Ant v centru Prahy je na prodej.


V Praze je nová boulderová stěna pod širým nebem na Výstavišti Holešovice. Provozuje ji Boulder Bar. V Brně byla otevřena velká boulderová stěna Hangar. Redakce Horydoly je si vědoma, že seznam není úplný.


Nabízíme ubytování v penzionu, kde jsou dvoulůžkové, čtyřlůžkové pokoje a pivovarský apartmán s pohodlným lůžkem umístěným ve starém pivním sudu. Vedle penzionu je horolezecká stěna, v létě hřiště, v zimě ledové kluziště. Lezecká stěna v Hradci Králové Naše lezecká stěna se svou velikostí řadí mezi největší horolezecké stěny v ČR. Nabízí velmi příjemných 6mlezeckého (horolezeckého) prostoru pro lezení s lanem.


Sokol Pardubice Tělocvičná jednota Sokol Pardubice I je pobočným spolkem České obce sokolské, která je nejstarším dobrovolným, demokratickým, nezávislým a nepolitickým spolkem, sdružujícím své členy a členky bez rozdílu národnosti, náboženského vyznání, politického přesvědčení, rasy nebo jiných rozdílů. Kolmost jednotlivých profilů je zkonstruována tak, aby. Dnes se tento sport stal oblíbenou zábavní i rekreační aktivitou pro mnoho lidí ve městě.


Procvičili jsme si základní lanové techniky pro záchranu a sebezáchranu z ledovcové trhliny. První pomoc jsme zase trochu odflákli, takže příští rok se. Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové. Horolezecká stěna - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum. Jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti.


Zveme vás jménem neziskové organizace Outdoor activities Pardubice , z. Expediční kamera, který proběhne v Gekon boulder baru v úterý 21. Hradec Králové hudy Jihlava Jirkov Karlovy Vary Kuřim lano lanovka lezecká lezecké lezení Liberec Milotice Olomouc Olympia Ostrava Pardubice Plzeň Praha Písek race spára stěna test Třebíč urban uzel Velké Meziříčí venkovní wall Znojmo Ústí nad Labem České Budějovice Žďár nad. Naše stěna se také podílí na programu.


Pro účastníky festivalu SOBOfest jsme připravili výhodnou slevu na lezení na naší stěně. Po zimních radovánkách si užíváme hezkého jarního počasí venku a občas zajdeme sportovat na horolezeckou stěnu Gekon. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Naše horolezecká stěna vyzývá jak k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence. Pardubice jsou město uprostřed polabské nížiny, která možnostmi pro lezecké výstupy příliš neoplývá.


To je hlavním důvodem, proč vznikla myšlenka Gekon boulder baru. HUDY lezecká stěna Pražská 2 Ústí nad Labem Tel. Stěna je osazena chyty libovolných barev, bouldery mají své označení obtížnosti kartičkou na nástupu a jsou v jednotné libovolné barvě.


Kampusy a stěna pro výkonnostní lezení Petačtyřicítka, symetrická stěna a kampusy. Leze-me LEZENÍ KDEKOLIV A KDYKOLIV. Obývací stěna Bolero - popis produktu Dostupnost.


Kolekce,která nedělá rozdíly mezi moderním. Otevírací doba neplatí pro letní prázdniny, kdy je zavřeno a připravují se nové cesty! S potěšením Vám oznamujeme, že je umělá horolezecká stěna opět v provozu od 5. Bližší informace o otevíracích hodinách najdete v sekci Stěna.


Těšíme se na Vaši návštěvu a už teď připravujeme akce, které Vás na naší stěně pobaví. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky