středa 21. listopadu 2018

Zahradní hadice valmon

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Zahradní hadice značky Valmon. Vnitřní průměr (2mm), max. VALMON - největší český výrobce PVC hadic.


Sortiment tvoří především zahradní a průmyslové hadice,přívodní i odpadní hadice k pračkám, sací hadice a hadicové vodováhy, ale také různé speciální PVC hadice. Základním vybavením každého zahradníka je zahradní hadice.

Pokud se pyšníte rozlehlou zahradou, pořiďte si také pojízdný hadicový vozík, na který hadici namotáte. Nebudete muset hadici vláčet za sebou a neriskujete poničení trávníku či rostlinek. Schnell und sicher online buchen.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Počet metrů v balení nebo metrů.


Nejmenší délka pro objednávku metr.

Perfektní vlastnosti jsou zajištěny zesílenou stěnou, a proto je hadice vhodná i pro použití v náročnějších podmínkách. Nabídka zahradních hadic pro rozvody vody od renomovaného českého výrobce Valmon. Standardní hadice za nízkou cenu. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Prohlédněte si náš široký sortiment.


Ať už potřebujete zalévat trávník, květiny nebo jen dostat vodu na vzdálený konec zahrady, bez té. Vyrábíme a dodáváme hadice zahradní , průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro. Záhradné hadice značky Valmon.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Domů hadicové systémy - zahradní hadice. Flexibilní PVC hadice, speciální složení a konstrukce určené pro profesionální využití-zahradnictví,zemědělství, náročných průmyslových podmínkách(rozvody vody,vzduchu,chemikálíí) Balení 25m nebo 50m. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Silnostěnné provedení hadic zaručuje vynikající užitné vlastnosti i za náročných podmínek. Neprůhledná duše zabraňuje tvorbě řas. Vyberte si z pestré nabídky kategorie zahradní hadice Valmon.


Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. Představují ohebné hadice s tlakovou kostrou a zesílenou stěnou zaručující vynikající vlastnosti při použití v náročných podmínkách.

Přidat do porovnání Porovnat ceny. Zesílená stěna zajišťuje perfektní vlastnosti při použití v náročnějších podmínkách jako je přímý kontakt s hustými keři a podobně. Hadice disponuje neprůhlednou duší, která zabraňuje tvorbě řas a tak i případnému ucpávání. Velmi kvalitní průhledná zahradní hadice , která snese vysoké tlakové zatížení a při používání a přetahování se neláme.


Dlouhodobě zachovává svou. Určena pro použití v náročných, průmyslových podmínkách. Materiál: PVC, vyrobeno v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky