pondělí 19. listopadu 2018

Tetování doma

Entdecken Sie die interaktiven Prospekt von Poco. Jakmile si rozmyslíte co a kde chcete tetovat, chopte se fixu a opatrně tyto obrysy nakreslete na kůži. Až budete hotovi, dopřejte si poslední chvíli na rozmyšlenou, jestli je domácí tetování pořád tak dobrý nápa jako na začátku. V tomto videu uvidíte, kam jsem tetování umístila, jak mi to šlo a celý postup.


Doufám, že se video bude líbit, beru to jako cestu mimo tagy a challenge :) K. Mám vás ráda a doufám že vymyslím další DIY. Jak si udělat tetování doma. Už vás nebaví odolávat vábení tzv. Domácí tetování je základ každé správné punk-rockové scény.


Trvalé tetování obočí - co to bude trvat? Pokud jste obeznámeni s dobrým mistrem a pozvali ho do domu, abyste provedli proceduru, nemusíte nic koupit. Teď však začal ten pravý boj. Avšak když má člověk zapálení jde to.


Nejprve jsem trénovala na imitacích kůže, jež jsem dostala ke strojku. V první řadě by bylo dobré vědět, jaká tetování se nechávají předělat. Většinou jsou to tetování dělaná na rychlovku doma.


O tetování henou jste již určitě slyšela. Jedná se o tradiční zkrášlování těla pomocí slušivých ornamentů. Henna je navíc přírodního původu a tetování s ní potupně bledne, až se úplně vytratí.


V salónu vás již tetování vyjde poměrně levně, ale aplikace je určitě příjemnější v pohodlí domova. Pokud jste tedy alespoň trochu zručná, není důvod proč nevyzkoušet domácí tetování pomocí henny v pastě. A to na místech, kde by bylo vlastnoruční tetování nemožné jako na zádech nebo ze strany na prsou.


Jinak je ale myslím nejlepší se tetovat sama, ale všude to pochopitelně nejde. Navrhněte si své tetování. V tomto případě se nemusíte držet žádných pravidel – jakýkoli tvar, barva nebo vzor je možné vytisknout a také otisknout na kůži. Svůj návrh tetování si vytvořte ve Photoshopu nebo v jiném programu. Rozhodněte se, zda chcete tetování pouze černobílé, nebo barevné.


Pokud máte barevnou tiskárnu, nemusíte se vůbec omezovat. Einfach alle Prospekte online ! Oční tetování doma - technika výkonu Nejprve je nutné důkladně očistit obličej ošetřeného místa z kosmetiky a kožního mazu. Tvar obočí by měl být nastaven podle přání pinzety. Dočasné tetování - skvělá aplikace není jen pláž kostým.


To bude dělat tajemnou originální a slavnostní luk. Pohledy budou lepit na ruce, kotníku, krku nebo jiných částí těla, jestli budou předvádět módní tetování. Hena na kůži – jak funguje? Tetování v létě, o prázdninách? Otázky a odpovědi se studiem TAPeruc.


Jeden příklad za všechno: do tetování se dostaly nečistoty asi den po tetování - druhý ten už byly podebrané okraje (zanícená, červené kůže, vystouplá, s náznaky hnisání) - další den už bylo podebrané celé tetování - vyzkoušeli jsme propolisovou mast - asi čtvrtý nebo pátý den jsem tetování setřel papírovým ubrouskem. Stále rozšířenější metodou je ruční tetování, o kterém zjišťovala informace redaktorka Koule. Pokud si chcete pouze natrénovat, jaké to je mít kérku, udělejte si falešnou.


Můžete si vyzkoušet, jaké to je mít tetování. Jak falšené tetování udělat, vám poradí následující klip. Doma tetování velmi často omývejte vodou a velmi jemným, například dětským, antibakteriálním mýdlem. Potom stačí tetování lehce osušit čistým ručníkem nebo papírovým ubrouskem.


Pokud vám krytí nejde odstranit lehce, nikdy jej neod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky