pátek 23. listopadu 2018

Laminátová nádrž na vodu

AKCE: Jímka, žumpa, septik, retenční nádrž na vodu Topován. Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody.


Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku.

Inzerát byl odebran z o. JSEM MIMO ČR, BUDU KOMUNIKOVAT JEDINĚ SKRZ EMAIL. Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy. Dostupné velikosti - m³. Tato nádrž je vhodná pro malé firmy, zemědělce, dopravce, stavební firmy a to hlavně pro uskladnění a zásobování strojů a techniky naftou při. Nádrž je v pěkném stavu, celá nádrž byla zvenku natřena epoxidem.


Nádrže mají různé tvary a mohou mít na sobě patinu starého dřeva. Nádrže na dešťovou vodu vyrobené z polyethylenu.

Provedení nádrží je velmi. Laminátová nádrž na vodu vhodná pro požární sport. Ve spodní části nádrže je průchod pro plnicí hrdlo Bpro dopouštění vody. Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll.


Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky. Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování vody ze střech rodinných domů.


Po zabetonování je plastová nádrž na dešťovou vodu pojízdná. Jsou vhodné do míst poblíž příjezdových cest a komunikací. Slouží k uchování dešťové vody napříkl. Obsahuje samonasávací el.


Nádoba Woodcan - sud na vodu o objemu 265L Woodcan je inspirován tradičními dřevěnými sudy na vodu. Praktické a ekologické řešení pro každou. Napájení, septik, fekál, tlaková nádoba, kompresor, nadrž na vodu , septik, jímka, bojler, a jiné využití! Koupím velkoobjemový kontejner 9mtyp Avia CTS Okřínek. Dovezeme vám celý komplet jímky na dešťovou vodu včetně příslušenství přímo na místo dle vašeho uvážení.


Odvíjet se bude od celkové vzdálenosti, již bude nezbytné urazit až na místo určení.

Ukládá se na pevnou základovou desku a obsypává zeminou. Plastová nádrž na vodu je určená na zber dažďovej vody alebo odpadovej vody. Nádrže sú samonosné, monolitné a sú vyrobené z kvalitného polyetylénu technológiou rotačného tvárnenia.


Prodám plastovou nádrž vhodnou na septik nebo po vymýtit i na vodu. Je to silnostenny plast, rozměry 205×166×8 obsah 2L. Má otvory s vikem, sroubovyci Byli v ní topné oleje. V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty.


Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě. Rozměry jsou normalizovány. Podklad i obsyp nádrže se provádí z písku nebo jemného štěrku, není třeba žádné betonování. Výrobce poskytuje záruku let, životnost je prakticky neomezená! Samonosná jímka na dešťovou vodu je vyrobena z kvalitních materiálů, je 1 nepropustná.


Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem. Vďaka jímkám na dažďovú vodu ušetríte náklady na úžitkovú vodu pre zalievanie, splachovanie, pranie a pod! Finančne i ekologicky výhodné riešenie.


Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky