pondělí 26. listopadu 2018

Skládací lehátko dřevěné

Protiskluzové nožičky s ochrannými kryty proti poškrábání zajišťují stabilní držení, ať už na louce, na. Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné , plastové, ratanové a kovové.


Pohodlné skládací plážové lehátko s polohovacím podhlavníkem Happy Green SUNBAY. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Je vyrobeno z tvrdého akátového dřeva a má ergonomický tvar a nastavitelnou opěrku hlavy.

Nejširší výběr modelů a barev na trhu. Ideální na zahradu, terasu nebo k bazénu. Klasické dřevěné a elegantně provedené lehátko z teakového dřeva. Opěrka zad i podložka nohou jsou dobře polohovatelné, každý si tedy snadno najde pozici pro relaxaci a odpočinek.


Výsuvná polička nalevo nebo napravo je příjemným bonusem. Teakové dřevo je odolné vůči výkyvům počasí, vydrží tak dlouhá desetiletí. To záleží na tom, zda zvolíte raději zahradní lehátko zdobené tepanými ornamenty nebo praktické skládací lehátko s hliníkovou konstrukcí vhodné i do kempu či na pláž.


Kov je každopádně materiálem nenáročným na údržbu, a navíc je lehký a skladný.

Dále skládací masérská lehátka dělíme dle počtu nohou (se dvěmi páry nebo třemi páry nohou). Ke každému masážnímu lehátku je možné si doobjednat doplňky z široké nabídky příslušenství. Hliníkové lehátko vydrží to, co dřevěné a naopak. Vše ostatní jsou pouze řeči nebo zkušenosti s nekvalitními lehátky.


Vysoce kvalitní konstrukce vyrobená z bukového dřeva je lehká a skladná. Potah z polyesterové tkaniny. Může sloužit i jaký výborný doplněk terasy pro zahradní restaurace a bary. Lehátko, které je určeno pro použití v exteriéru, využijete kdekoliv na zahradě, ale taktéž ho bez jakéhokoliv problému můžete dát na balkon, terasu či naložit do auta a vzít na dovolenou, na chatu, k vodě apod. V základní ceně lehátka naleznete přepravní obal, nastavitelný podhlavník ve tvaru U, područky, opěrku na ruce pod hlavovým dílcem a. Klasické, rozkládací dřevěné lehátko , které se skvělé hodí k relaxaci u bazénu či na terese.


Polohovatelné lehátko poskytuje ideální místo k odpočinku při rybaření nebo kempování. Profesionální lehátko na kempování či rybaření pro maximální pohodlí! Pohodlné polstrované sedadlo a opěradlo chrání V aše záda a zajišťuje vysoký komfort. Jedinečný systém skládání lehátka s výsuvnou opěrkou hlavy. Snadno přemístitelné bez.


Představujeme Vám dřevěný masážní stůl, který je dobře skladný a pohodlný. Tento model je hojně využívaný. Skládací masážní lehátko dřevěné.

Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a. Opěrku zad lze nastavit do různ. Dřevěné hračky Pistole a zbraně Školní potřeby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Luxusní a velmi stabilní masážní lehátko firmy tectake je určeno profesionálním maserům a osobám, které nabízí masérské služby a patří mezi. Masivní dřevěné lehátko na pláž nebo zahradní terasu je dokonalým řešením, pokud nemáte dostatek prostoru a potřebujete pohodlný odpočinek.


Zahradní skládací lehátko s kolečky a stříškou - barevné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky