pátek 30. listopadu 2018

Altán 3401 pe

Heute Reduziert Und Heiß Begehrt. Jetzt Plätze Sichern, Da Preise Steigen. Kč Skladem bočnice k altánu ClapTop 4- 1ks Plná stanová zástěna vám nejen dodá pocit soukromí, ale hlavně vás ochrání proti větru a dešti. Altán vhodný na venkovní akce jako.


Stříška konstrukce je z polyethylenu.

Nepromokavý altán o rozměrux4m. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Specializovaná nákupní galerie na zahradní techniku, nářadí, sport, bazény a outdoor. Zelená barva střechy, nohy zelenobílé pruhy.


Ke zboží dárek zdarma a zvýhodněná přeprava. Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie ROJAPLAST Altán.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze zahrady. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Detailní popis produktu. Osobní odběr na pobočkách. Materiál: 110g polyethylen, kov. Autor si prial zostať v anonymite Velmi subtilní a nestabilní konstrukce, která těžko odolává běžnému povětří. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Bočnice se připevňují k altánu pomocí suchého zipu.


Zahradní stan vás bezpečně ochrání před prudkým sluncem a lehkou dešťovou přeháňkou. Nemůžete vyplnit toto pole. K altánu si také můžete přikoupitbočnice.


Velikost stanu 3x6m, kovová konstrukce.

Tento produkt v současné době již nenabízíme. V případě zájmu nás kontaktujte a my Vám zkusíme produkt zajistit nebo doporučit alternativní produkt. Léto a teplo v nás může vzbudit vábivé představy o příjemně strávených dnech volna. Pakliže i vy milujete pobyt na zahradě či na dvorku, jistě. Strieška konštrukcia je z polyesteru.


Leto a teplo v nás môžu vzbudiť vábivé predstavy o príjemne strávených dňoch voľna. Pokiaľ aj vy milujete pobyt na terase či dvore, určite uvítate. Na základe vášho správania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ alebo.


Rychlostavitelný stan prodejní 2xm - pro tuto sezonu již pouze žlutý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky