čtvrtek 22. listopadu 2018

Hecht motorová pila

Pre pohon je použitý spoľahlivý. Pro pohon je použit spolehlivý. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. Hecht 9vicisteny karburator walbro. Za rozumnou cenu získáte velmi mocného pomocníka. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Reťazové píly.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Dekompresní ventil, karburátor WALBRO, lišta a řetěz Oregon. Veškeré informace o produktu. Profesionální motorová pila s dekompresním ventilem a karburátorem Walbro.


Vysoce výkonná motorová pila s mnoha prvky profesionálních pil. Tato pila je ideální univerzální pila pro uživatele, kteří pravidelně nekácejí stromy. Vhodná pro řezání palivového dřeva. Dĺžka reťazovej lišty Oregon – 325“ je cm. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený.


Výkon o síle HP a navíc antivibrační systém. Proto je při práci s motorovou pilou potřeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla. Pevné boty, odolné pracovní rukavice a hlavně ochranné brýle, či ještě lépe ochranný štít jsou zárukou, že při použití motorové pily nedojde k nepříjemnostem a újmám na zdraví. Pohon: benzinový Značka: Oleo-Mac Délka lišty: cm. Benzinová motorová pila Oleo-Mac OM 962.


Pila motorová TEDDIES CHAIN SAW dětská se zvukem Sada dětského nářadí pro malé lesníky. Benzínová pila s 2-taktním motorem o výkonu kW a primerem. Každý malý kluk chce pomáhat taínkovi v lese nebo doma se dřevem. Osobní odběr na pobočkách. Parametry Pila benzínová Hmotnost (kg) Výkon.


Má ji jen na přípravu palivového dřeva na chatě, ale v metrech to nedokážu odhadnout. Možná se to dá určit podle toho typu co měl. Poměr váhy a výkonu z ní činí bezkonkurenční, lehce ovladatelnou pilu, vyhledávanou zahrádkáři a chalu. Schau Dir Angebote von ‪Hecht‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Osvědčí se při přípravě palivového dřeva, odvětvování či prořezávání, a poradí si i. Husqvarna 1se snadno startuje a ovládá. Zobrazit motorové pily v akci. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Dnes asi po půl hodince řezání dřeva, začala jít pila trochu těžce.


Minule jsem jí nestihla vyčistit. Píla je použitá jednu sezonu,porezala asi 10mdreva. Jelikož se jedná o nebezpečný nástroj, a proto je nutné dodržovat bezpečnost a používat ochranné pomůcky.


HECHT 9- motorová píla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky