pátek 23. listopadu 2018

Modřín sibiřský cena

RHOMBUS SIBIŘSKÝ MODŘÍN, vlhkost , Kvalita AB. Terasové prkno sibiřský modřín Pokud u nás současně kupujete i terasová prkna nebo palubky Rhombus, získáváte automaticky slevu na kartáč na nátěr dřeva. Sleva platí, když se jedná o souhrnný nákup (na fakturu).


Sibiřský modřín je vysoce kvalitní dřevina, pocházející ze severních částí Sibiře. Vyníká svou vysokou odolností proti všem povětrnostím vlivům a zaručuje dlouhou životnost.

U nás se můžete spolehnout, že se jedná o pravý sibiřský modřín, což Vám na vyžádání můžeme potvrdit oficiálním certifikátem o původu dřeva. Ve spojení s konstrukční ochranou dřeva je sibiřský modřín velmi výhodný a populární typ materiálu pro montáž teras. Co o terasách ze sibiřského modřínu říkají chlapi z Dřevocentrum CZ: Spolehněte se na kvalitu tohoto krásného dřeva a postavte si terasu k celoročnímu užívání. Tento prvek chrání modřínové dřevo před hnilobou a plísní.


Modřín Sibiřský Jsme jediná firma na českém trhu, která nabízí skutečně kvalitní obkladové palubky , dřevěné terasové desky , venkovní dřevěné zábradlí na terasu, podlahové palubky , dřevěné hranoly ze sibiřského modřínu za skutečně nízké ceny a se zárukou. Kotvení terasových prken lze viditelným i neviditelným způsobem. Nejvhodnější způsoby montáže naleznete v montážním návodu.


Trámy, podkladní trámky а montážní latě.

V současnosti se ve stavebnictví používají ve velké míře suroviny jako je železobeton, kovy, polymery a. Modřínové hranoly nakupte u odborníka na palubky, prkna a hranoly. DPH DPH Hladký profil - je standardně vyráběn se všemi čtyřmi hranami zakulacenými, aby se dle možnosti nechal dát hezčí stranou nahoru případně použít na madla, nebo oboustrané ploty. Cena se může měnit podle kvality materiálu. Modřín sibiřský má svou domovinu, jak už sám název napovídá, na Sibiři. Tento Modřín je velmi odolný a nenáročný strom nevyžadující žádnou zvláštní péči.


Navíc dodané dřevo (sibiřský modřín) je vážně v úžasné kvalitě! Mnohem lepší, než nabízí konkurence. Určitě zde v budoucnu ještě nakoupím. Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění. Před montáží doporučujeme minimálně 1x op.


Třída biologické odolnosti sibiřského modřínu - 3. SIBIŘSKÝ MODŘÍN patří k nejtěžším jehličnatým dřevinám s přirozenou odolností proti venkovním vlivům. Ať už jde o design, odolnost, životnost, tak sibiřský modřín nemá konkurenci. Samozrejmne že existují i různé jiné a lepší alternativy jako je cedr, thermowoo exotické dřeviny atd.


Profil hranolů je formátu 40xmm.

Prodám palubky rhombus, sibiřský modřín. Zasíláme do jakéhokoli města ČR. Jemné rýhování snižuje klouzavost za mokra a příjemně působí na chodidla při chůzi bez bot.


J e Vám k dispozici pro odvozy do 5m resp. Pro větší objemy řeziva, případně pro odvoz palivového dříví Vám zajistíme odpovídající vozidlo námi prověřených dopravců. Je ze sibiřského modřínu a jeho výhoda je, že se připevňuje tzv. Dřevěné prkna , která vyrábíme, odpovídají obvyklým standardům. Na Vaši žádost Vám rozbalíme jakékoli standardní balení, ze kterého si můžete sami vybrat ten nejlepší materiál.


Jeho letokruhy jsou daleko hustší než například u borovice. Dřevo sibiřského modřínu má vysoký podíl pryskyřice, díky čemuž má vysokou hustotu, a je tak mechanicky i biologicky velmi odolný. Výsledkem je vysoká odolnost proti proti poškození hnilobou a hmyzem. Je velice kvalitní, protože toto dřevo vyrůstá na Sibiři, kde jsou náročné klimatické podmínky pro růst, strom roste pomalu a proto je jeho dřevo tvrdé.


Terasová prkna jsou výrazně hustoletá a obsahují pouze malé procento suků. Inzerát terasová prkna sibiřský modřín v okrese Hlavní město Praha, cena 390Kč, od LIOS Wood na Sbazar. Jedná se především o zámořské, ale i evropské dřeviny jako jsou Bangkirai, Ipe, Massaranduba, z evropských dřevin sibiřský modřín a akát.


Prodáváme terasová prkna vyrobená z dřevin původem z našeho zeměpisného pásma, což je jistě z hlediska jejich chování ve venkovním prostředí výhodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky