středa 28. listopadu 2018

Jakou trampolínu na zahradu

Je jedno, zda chcete velkou trampolínu na zahradu , nebo malou na cvičení. Ocel je jako materiál pro kostru trampolíny nejideálnější v každém případě. Rozhodně dejte ruce pryč od hlinkových náhrad.


Hliník nemá tytéž vlastnosti jako ocel, není tedy tak stabilní, nepyšní se vysokou nosností a není odolný vůči vnějším faktorům. Jakou trampolínu vybrat na zahradu?

Na druhou stranu pak může být náročné již jednou smontovanou trampolínu v celku přenést. Tehdy se v případě potřeby nejspíš neobejdete bez asistence další osoby či dokonce osob. Měla by mít asi těch 305cm. Poraďte a svěřte se se zkušenostma. Díky Tereza - I o tom se diskutuje na Modrém.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. No, kdo by si trampolínu na zahradu nepořídil?

Jenže úvodní investicí vaše skákací láska nekončí, naopak! Nejprve zkuste zavzpomínat, kdy zhruba jste si ji pořídili – před rokem, třemi, nebo už ji mát. Ruku na srdce, zda si přejeme, aby naše děti lítaly vzduchem.


Proto vybírejte trampolínu, na kterou se můžete stoprocentně spolehnout. Děti si budou totiž často hrát bez dozoru rodičů, budou skákat ve větších skupinách, dělat lumpárny – prostě si hrát. Bezpečnost je proto velice důležitá.


Skákání na trampolíně je zdravá a zábavná pohybová aktivita pro děti i dospělé. Ahoj Halko, trampolínu na zahradu asi pořizovat budeme. I kdyby to prcky najednou přestalo bavit (o čemž silně pochybuju), využiju ji jako lehátko k bazénu…. Aspoň po mně nic nebude lézt….


Prodejci také často nenabízí jen samotné trampolíny, ale celé sety včetně žebříku a kotvicí sady. Pořiďte trampolínu, na které se vaše ratolesti vyřádí dosytosti. Výběr takové trampolíny však není úplná hračka.


Na trhu je několik druhů a modelů, některé jsou navíc velmi nekvalitní a život ohrožující. Projděte s námi malým manuálem, jak na koupi trampolíny.

Stačí si pohlídat jen pár věcí. Na malou zahradu malá trampolína. Menší trampolíny pořídíte za velmi výhodné ceny.


Mají ovšem nižší nosnost, protože nabízí logicky menší prostor ke skákání. Dle bezpečnostních pokynů může na menších trampolínách skákat pouze jedna osoba. S ohledem na vaše možnosti doporučuji vzít do ruky metr a změřit si prostor, který pro trampolínu máte.


Nabídka velikostí je natolik pestrá, že jistě najdete rozměr, který se na vaši zahrádku bez problémů vejde,“ řekl p. Zdravím, taky vybíráme trampolínu na zahradu pro děti a potřebovala bych poradit. Vybíráme nějakou kolem metrů. Trampolínu vždy umísťujte na zcela rovný povrch. Umístění ve sklonu může způsobit nejen vypadnutí, ale podepíše se výrazným způsobem na životnosti trampolíny. Neumisťujte ji ani na vyloženě pevný povrch, protože vlivem dopadů a otřesů materiály velmi trpí a dochází tak k rychlejšímu opotřebení.


Chtěli bysme objednat k vánocům dětem trampolínu na zahradu. Uvažujeme o rozměru 3-m. Hledala jsem na internetu a ceny jsou hodně rozdílné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky