pátek 23. listopadu 2018

Olej na terasy

Exteriérový olej WOCA je určen pro základní ošetření a údržbu nových i dříve olejovaných dřevěných povrchů, jako např. Všechny typy podlahovin na zpevněných plochách venkovních teras potřebují nejen čištění a pravidelnou údržbu, ale také. Použiť ho môžete pri nových náteroch terasových dosiek, ale aj ako renovačný náter terasy, na ktorej bol predtým nanesený iný olej.


Aktuální informace, akce a nabídky! Trvanlivost dřevěné terasy nezáleží jen na dřevině Aby vám dřevěná terasa dlouho vydržela, nezáleží to jen na dřevě, ze kterého je postavena.

Speciální pigmentovaný hedvábně matný olej na dřevěné terasy s. Jedná se především o konstrukční ochranu dřeva (založení terasy na štěrku aby podkladové hranoly nehnily, dostatečné odvětrání, zamezení kontaktu zeminy nebo rostlin s terasou). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodloužit životnost dřevěné terasy Vám pomůže vhodný olej na dřevěné terasy s UV filtrem. WOCA, BONA, OSMO nebo Saicos jsou, podle našich zkušeností a ohlasu uživatelů, nejvhodnější pro renovace teras z exotických i evropských dřevin.


Saicos prémiový přírodní olej na terasy a zahradní nábytek. Saicos speciální protiskluzný vysoce kvalitní olej s prémiovou ochranou pro dřevěné terasy. Tento olej môžete natierať na nové terasové dosky, ale slúži aj ako renovačný náter pre terasy predtým natierané inými olejmi.

V prípade, ak máte terasu natretú lazúrou resp. Detailní popis produktu Saicos - speciální olej na terasy a venkovní nábytek. Valtti Wood oil mohla vpiť a ukotviť do dreva.


Dřevo sibiřského modřínu díky velkému obsahu olejnatých látek dobře odpuzuje vodu a je přirozeně chráněno proti napadení houbami. TOP olej UV - polymerovaný (vařený) přírodní olej na dřevo s UV ochranou, který vytváří odolný lakový film a nemusí se stírat. Neobsahuje alkydy a tedy se neodlupuje. Skladá sa najmä zo slnečnicového a sójového oleja.


Saicos olej na terasy a zahradní nábytek Nanášený olej působí na materiál již při nízké vrstve. Není důležité na terasu použít příliš oleje. Ochranný olej na terasy - olejový nátěr pro ošetření nových a na údržbu dříve ošetřených, nyní opotřebených dřevěných teras. Omezuje šednutí a praskání dřeva, odpuzuje nečistoty a srážkovou vodu.


Jedná se koncentrovaný přípravek, který je nutno ředit, což snižuje cenu aplikační směsi. Terasový olej na dřevo SCANDICCARE - světlý. Terasy jsou vždy vystaveny silnému vlivu povětrnosti a intenzivnímu slunečnímu záření. Mikronizované speciální pigmenty oleje zaručují velmi dobrou odolnost proti povětrnostním vlivům, UV záření a vynikající stabilizaci barevného odstínu exotických dřevin.


Rychleschnoucí olej CLOU Bangkirai-Öl ošetřuje a chrání venkovní dřevěné terasy ze dřeva bangkirai či douglasky.

Olej na dřevěný nábytek i na terasy - nepraská, neodprýskává se a neodlupuje se. Olej na terasy chrání listnaté a jehličnaté dřevo proti znečištění a vlhkosti. Snadno se roztírá bez znatelných okrajů a nánosů. Po natření je povrch polomatný. Artisan TIP - Pro vaši terasu je vždy vhodnější olej s pigmentem.


Ten vám poslouží lépe než olej bezbarvý. Vhodný přípravek na ošetření dřeva zde najde každý, kdo hledá olej na dřevěné podlahy, olej na dřevěné terasy a také olej na zahradní nábytek. Pro nejlepší zobrazení odstínů v našich vzorkovnicích doporučujeme věnovat pozornost správnému nastavení barev monitoru , případně provést kalibraci barev displeje. Vhodné pro všechny dřeviny, v nabídce jsou dostupné čiré i tónované odstíny s UV ochranou.


Olej Aidol pflege-öl je určený na záhradný nábytok, drevené podlahy, terasy a rošty. Olej použijete na drevené terasy a drevený záhradný nábytok. Ošetriť môžete všetky typy dreva vo vonkajšom prostredí.


Alpin olej terasový 5L - impregnačný olej na terasy a drevo ALPIN OLEJ terasový je špeciálny prírodný impregnačný olej vhodný na rôzne typy tvrdého dreva. PLUS UV terasový olej T-olej pro tuzemské i exotické dřeviny. Osmo Modřín olej na terasy 75l. Vyvinutý pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilého a jehličnatého dřeva.


Vlastnosti a výhody Bezbarvé. Díky svým schopnostem se s oblibou používá na dřevěné paluby lodí. Osmo olej na terasy odpuzuje vodu, nechává dřevo dýchat, snižuje bobtnání.


Povrch ošetřený olejem je odolný povětrnostním vlivům a tmavé odstíny oleje chrání proti UV záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky