čtvrtek 22. listopadu 2018

Určování květin

PlantNet určování rostlin. Přidat do seznamu přání. Je vyvíjena vědci z Francouzských výskumných or.


Chtěli byste si pohodlně prohlížet tento web i v. Obrázky květin byly volně rozložené v prostoru třídy. Obrazový materiál „jarní květy jsme s dětmi využili v rámci procvičování předmatematických dovedností. Interaktivní klíč k určování květin planě rostoucích v České republice a okolí.


Aktuální verze pokrývá 4nejběžnějších druhů rostlin. Klíč umožňuje rychlé určení květiny podle zadaných znaků (barva a symetrie květu, velikost rostliny, prostředí a doba květu). Už během zadávání znaků se zobrazuje počet vyhovujících květin a když je dostatečně malý, rostlinu určíme srovnáním s fotografiemi v klíči. Podle výšky, tvaru a dalších vlastností získáte přehle které stromy jsou vhodné pro vaši zahradu, nebo zde naleznete pomoc při určování stromů.


Stromy si můžete vyhledat pomocí písmen nebo částí slov. Pokročilé algoritmy se časem naučí kytky poznávat, budou však potřebovat obrovskou databázi ukázkových příkladů - a tu přesně dáváme dohromady,” popisuje přítomnost a budoucnost virtuálního určování rostlin programátor Ondřej Veselý. Stránky jsou průběžně doplňovány novými druhy a čeleďmi rostlin. Popisy jednotlivých druhů a čeledí budou postupně podle možností doplňovány. Fotografický atlas rostlin, herbář, Vše.


Přibližně 2domácích květin , rozčleněných podle barvy a tvaru květu. Bohatá fotografická dokumentace. Jednoduchý systém pro spolehlivé určování. Dobrý den, mám na zahradě založenou kvetoucí louku, letos mi tam vyrostly mimo jiné tyto květinky, které nedokážu pojmenovat, znáte je někdo? Kromě vyobrazení a popisu jednotlivých rodů a druhů pokojových květin ozdobných listem uvádí kniha různé způsoby pěstební, šlechtitelské a ochranářské techniky.


Závěrem připojuje klíč k určování chorob a škůdců. Jeho předností je základní dělení kapitol podle barvy květů a možnost rozpoznání květin na základě pouhých dvou až tří znaků. Zadejte jméno rostliny, nebo alespoň jeden parametr vyhledávání. Baví vás fotografování květin ? Focení květin se může zdát na první pohled jednoduché.


Květiny nikam neutíkají, jsou dobře dostupné a přirozeně. Určování stromů a keřů dle klíčů a atlasů. Praktické náměty do výuky.


Učební pomůcka DEMONSTRAČNÍ OBRÁZKY JARNÍCH KVĚTIN je určená žákům 1. Tento praktický kapesní průvodce mapuje bezmála dvě stovky nejznámějších květin z celé Evropy. Používá se k výuce na téma jaro, k určování jednotlivých rostlin, k výzdobě třídy. Rozvoz květin po ČR a SR Květiny doručíme vaší milé nebo mamince až před práh. Otisky nožiček a ručiček 3D odlévací sady, Kouzelné otisky, Stříbrné šperky z odlitků a otisků. Obsah knihy: Průvodce přírodou - Stromy, Motýli, Květiny - BOX.


Soubor tří průvodců přírodou v boxu. Nápomocny mu při tom budou také kvalitní barevné fotografie rostlin v jejich přirozeném prostředí. Atlas květin je skvělá česká aplikace, která vám pomůže v určování květin z českých luhů a hájů.


Stačí vyrazit do přírody a za pomoci aplikace. Ideální průvodce pro toulky a procházky přírodou. Aplikace na určování rostlin. Jsme tým botaniků, právě online. Pomocí aplikace vyfotíte kytku.


Ta se hned ukáže botanikům, kteří ji pro vás určí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky