pondělí 26. listopadu 2018

Stínící plachta

Stylové a funkční zastínění terasy s pomocí stínící plachty Ingenua. Poradenství při výběru vhodného řešení, doprava zdarma. SLUNEČNÍ PLACHTA , STÍNÍCÍ PLACHTA , SOLÁRNÍ PLACHTA.


Maanta nabízí neuvěřitelný výběr plachet, altánů, pergol, zahradních pohovek a křesel. Multifunkčnost a design v jednom?

Pořiďte si stínící plachtu. Není nic jednoduššího než moci přesouvat stínidlo z místa na místo, kde právě svítí. Praktické, všestranné a pro všechny potřeby vhodné plachty. Jak pro zahrady, tak pro terasy a střešní terasy, dokáží zakrývat s nezaměnitelným stylem. Stínící plachty s motorickým rolováním.


Inteligentní stínění se umí přizpůsobit počasí. Vypadají efektně, jsou vyrobeny z odolných materiálů a stín vám poskytnou v jakoukoliv denní hodinu – s posouváním slunce lze plachty snadno polohovat a tím udržet stín tam, kde je potřeba. Schau Dir Angebote von ‪Plachta‬ auf eBay an.

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Systém lze snadno ovládat díky patentovaným posuvům uprostřed sloupku. Posezení na terase pod stínící plachtou je inspirující. Cena 4Kč Koupit na eshopu. VZORNÍK ALUCOOL 5XCM.


Plachta v designu „Noční obloha“ je rozhodně nejromantičtější variantou z naší nabídky. Jsou stínící plachty nepromokavé? Ano, do jisté míry jsou, ale jak píšeme výše, při šikmém deštíku nebudete úplně suší:-) Je lepší plachta trojúhelník nebo čtverec? Odepnutí je velice snadné.


SKLADEM - IHNED K DODÁNÍ! Nabízíme i vodě odolné plachty pod označením DREAMSAIL. S nimi můžete zůstat venku i během malého deště.

Stínicí plachta je jistě užitečným doplňkem. Plachta je vyrobena z odolné polyesterové tkaniny s teflonovým nátěrem. Pokud byste rádi také boční ochranu svého venkovního posezení, třeba před větrem, nebo dokonce nechtěnými pohledy zvědavých sousedů, doporučujeme vám pořídit si pevné venkovní zástěny. Velká praktická stínící plachta o velikosti 5×5m je skvělou alternativou slunečníku. Díky svému jednoduchému, ale praktickému designu bude vypadat skvěle, jak v moderním, tak v rustikálním stylu.


Zároveň představují fantastickou. Díky variabilitě, umožňuje tato stínící plachta vytvoření originálního vzhledu a dodává tak budově neopakovatelný prvek, který je nejen praktický, ale i designový. Sluneční clona je vyrobena z kvalitní silnější tkaniny oproti plachtám řady Curacao. Tieniaca plachta biela 2xm HDPE štvorcová. V soukromí bezpečného úkrytu stínící clony a plachty proti slunci si budete moci přímo u bazénu, uprostřed zahrady nebo verandy vychutnat kávu i se nerušeně začíst do zajímavé knihy.


Slouží jako alternativa zastínění pergoly pomocí markýzy. Krom plachet vyrábíme stínící sítě na ploty z nejkvalitnějších PE vláken. Pro všechny zaměstnance podniku Petra Štěpáníka je zákazník to nejdůležitější.


Plachty Štěpáník se snaží vyjít nakupujícím vstříc a splnit jejich přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky