středa 11. února 2015

Plavecký bazén beroun

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Víkendová a pondělní otevírací doba se nemění!


Tipsport laguna - aquapark Beroun. RECEPCE (odbavení, trzorové schránky, místo pro kočárky) ŠATNY.

Plavecký bazén Beroun Využití bazénu je široké pro školy, závodní plavání, plavání pro veřejnost a aquaerobik. Vyjma plaveckého bazénu jsou zde i atrakce, mezi kterými nechybí například dětský bazén, tobogany, skluzavky nebo masážní lůžka. Městský plavecký areál v Berouně nabízí svým návštěvníkům 25m dlouhý bazén, který má šest závodních plaveckých drah se startovními bloky, je zde možnost zajít do parní kabiny.


Pro malé děti je určen dětský bazén s brouzdalištěm, skluzavkou, vodním hříbkem a chrličem. Nadšence vodních atrakcí potěší 78m dlouhý tobogán klasický a 58m dlouhý tobogán pneumatikový nebo 15m dlouhá dvojskluzavka. Sportovní, dětský a rekreační bazén.


Vodní atrakce, tobogany, skluzavky, vířivka, pára, sauna, solárium. Provozujeme krytý plavecký bazén.

Nabízíme aqua aerobic, cvičení ve vodě pro seniory, výuku plavaní či harmonizační a těhotenské plavání. Bazén pro děti s umělou skálou, bazének pro neplavce s houpacím lanem, skluzavkou, s ostrůvkem a vodním hřibem. Atypicky tvarovaný bazén s přihřívanou vodou je uzpůsoben pro kondiční i rekreační plavání a také pro hraní ve vodě. Součástí bazénu je skokanská část se čtyřmetrovou hloubkou. V areálu je vedle travnatých ploch také dětské brouzdaliště, minigolf, petanque a venkovní obří šachy.


Samozřejmostí jsou občerstvení, šatny, sprchy a toalety. V rámci základního vstupného nabízíme víc než jen plavání. K dispozici je návštěvníkům plaveckých drah. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Atrakce nabízí rekreační bazén.


Blanka Berdychová, plavání Beroun Úvod: Nabízí výuku plavání dětí i dospělých v dětském a plaveckém bazénu Městského plaveckého areálu. Fotogalerie Fotogalerie. Pokud budou po vyčištění vody další odběry v pořádku, provoz koupaliště bude v pátek obnoven , uvedla mluvčí radnice Jitka Soukupová.


Aquapark Beroun (Berounská sportovní a.s.) nabízí relaxační a dětský bazén s brouzdalištěm, tobogány a skluzavky, vodní jeskyně, dnový gejzír, chrliče, vířivka, masážní lůžka.

Zábava pro celou rodinu. Beroun opět zprovoznil venkovní plavecký bazén na Velkém sídlišti, který byl minulé pondělí uzavřen kvůli špatné vodě. Po vyčištění byly odebrány další kontrolní vzorky, které potvrdily nezávadnost vody, uvedla mluvčí radnice Jitka Soukupová.


Laboratorní rozbor v ní odhalil přítomnost stafylokoků. Koupaliště je umístěno na sídlišti. Velký 50m bazén , zóna aqua s tobogány, divokou řekou a lezeckou stěnou.


Wellness, fitness, plavecká škola a letní venkovní pláž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky