středa 9. prosince 2015

Betonová garáž bazar

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Betonová garáž - prefa s plechovou vanou. Bezplatná inzercia, betonova garaz predaj a inzercia. BETÓNOVÁ GARÁŽ NA PREDAJ, STARÉ MESTO - NA STRÁNI.


Ponúkame na predaj železo- betonové garáže po celej SR aj CR.

Pozemek pod garáží je jiného majitele, ale je zde možnost odkoupení. Predám kovovú konštrukciu na fóliovník alebo garáž. Ta hruba rura uz nie je sucastou foliovnika.


Trubky majú priemer približne 25mm. To je také jedním z hlavních důvodů, proč popularita betonových garáží tak závratně roste. Existuje však ještě jeden způsob jak se dá získat betonová garáž – bazar.


To je tiež jedným z hlavných dôvodov, prečo popularita betónových garáží tak závratne rastie.

Darují za odvoz betonovou garáž a ks betonových panelů. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Slouží jako kvalitní, kryté a uzamykatelné místo pro automobil, nářadí, nábytek, proto je její koupě ideálním řešením. Montáž – hotová kompletně vybavená železobetonová garáž se dopraví na místo určení, usadí se na jednoduché pásové základy a je okamžitě připravena k použití. Varianty sestavení – samostatná garáž , dvojgaráž, řadové garáže, garáž zapuštěná do svahu, dvoupatrová. Prenajmem garáž , ktorá sa nachádza v areáli SAV na Patrónke, Dúbravská cesta Bratislava.


Nová hydroizolácia strechy. Ponúkam na prenájom samostatnú garáž v radovej zástavbe na prehľadnom a osvetlenom mieste pri Peknej ceste na adrese Augustína Murína časť Rača- Krasňany. Garáž má již fasádu, vrata, okna dveře, elektroinstalace.


Mobilní betonová garáž má pevnou a rovnou podlahu, která se umístí na připravený základ. Ten je umístěn v přední a zadní části a garáž je v podstatě ve vzduchu. Je dimenzovaná na tlak shora.


Prodám betonovou garáž Prefa BEZ VRAT.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Míry venkovní: D:45m,š: 35m,v:25m Míry vnitřní: D: 20m,š:90m, v:05m Přepravu zajistím. Ve fotogalerii není žádna fotografie.


Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Hľadám garáž do prenájmu o rozlohe minimálne m². Ideálne bývalá automývarka. Musí mať zavedenú elektrickú energiu, prívod vody a vývod do kanalizácie. Betónová montovaná garáž - bazár a jeho výhody a nevýhody Nižšia cena?


Nemá podlahu, bez dopravy. Jak bylo zmíněno výše, betonová garáž nevyžaduje základovou desku ani stavební povolení. Je totiž mobilní , což nejenže umožňuje kdykoliv a kamkoliv garáž přesunout, ale také urychluje stavbu.


Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky