čtvrtek 10. prosince 2015

Netkaná textilie použití

Sháníte geotextilii, ale nevíte jaký druh a gramáž je pro vaše potřeby nejvhodnější? Potřebujete si ujasnit co je tkaná a netkaná textilie ? Klasické použití jako podklad pod mulčovací kůru nebo štěpku, kde zabraňuje růstu plevelů a zároveň propouští do půdy vzduch a vodu a zadržuje půdní vláhu a teplo. Je vhodná k pokrytí záhonu před výsadbou sazenic, na skalce nebo okolo okrasných tújí.


Použití netkané textilie je pro rostliny velkým přínosem.

Rostliny se mohou lépe vyvíjet a růst. Zakrytý záhon nabídne vyšší denní i noční teploty, takže se půda dobře prohřeje, neztrácí zbytečně vodu vypařováním a půda si zachovává svou vláhu. Je to vlastně mechanická ochrana, která je velice vhodná, protože se obejdeme bez chemických postřiků zatěžujících životní prostředí. Rozměr x 2m s otvory pro jahod.


Dodává se v různých barevných. Netkaná textilie Pegatex S. MULČOVACÍ NETKANÁ TEXTILIE ČERNÁ AGROTEXTÍLIE N 50G. Základní vlastností tohoto typu netkané textilie jsou bariérové vlastnosti, kterých se využívá pro zabránění průniku tekutin či pro separaci velmi jemných pevných částic.

Stejně jako mulčovací textilie tkaná, má výbornou propustnost vzduchu i vody. Jediný rozdíl mezi nimi tvoří gramáž a délka životnosti. Na místa zatěžovaná chůzí se doporučuje pevnější, tedy tkaná textilie.


Kombitex 6x5m - kombinovaná černobílá mulčovací netkaná textilie výrobek Kombitex 6x5m - kombinovaná černobílá mulčovací netkaná textilie. Mulčovací netkaná textilie je porézní. Dále je vhodná jako výztuha.


Zamezuje nadměrnému výparu vody z půdy, zabraňuje. V současné době nastává velký rozkvět v možnostech využití netkané textilie. Nahrazuje fólii a přispívá k urychlení sklizně. ZAKRÝVACÍ NETKANÁ TEXTILIE.


Technologie spunbond Výroba. Podstata výroby netkané textilie technologií spunbond spočívá v přímém zvlákňování polymerních granulátů na nekonečná. NT, kterou lze použít v různých oborech lidské činosti. Výhodou je vysoká sorpční schopnost, neuvolní zachycenou kapalinu, je odolná vůči slunečnímu záření, plísním a mikroorganismům.


Lze ji použít opakovaně po vymačkání a vyždímání. Na okrasný zahradách se hojně využívá mulčovací kůry proti prorůstání plevele. Její větší účinnosti ale dosáhnete při použití mulčovací textilie.

Nabízíme netkané textilie bílé i tmavé podle způsobu jejich použití. Brusné netkané textilie , známé také jako Scotch-Brite, brusné rouno nebo brusná vlna, představují účinné nástroje pro broušení a úpravy povrchu. Díky její velmi nízké výrobní ceně si můžete textilii dovolit použít i na větší plochy své zahrady, kde pomůže získat půdě všechny potřebné podmínky pro správný vývoj rostlin. Tkaná textilie je podmínečně vhodná. Univerzální výrobek pro utírání a leštění např.


Role AirTex je výrobkem pro jednorázové použití , který je ideální pro použití v potravinářství a průmyslu. LAC (Liquid Absorptive Capacity) absorpce tekutiny 6. Ideálně zabraňuje prorůstání plevele a kořenového systému do vrchní ozdobné vrstvy. Bílá netkaná textilie Použití : Bílá textilie se nejčastěji využívá jako ochrana proti mrazíkům a chrání nejen rostliny v nádobách, které zůstávají na terase, ale i rané brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky