středa 10. srpna 2016

Lamelove zakryti bazenu

Lamelové zakrytí bazénů. Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez. Vhodné pro všechny typy. Principem jsou vodotěsné samonosné.


Pro většinu klientů je rozhodujícím faktorem při výběru bazénové rolety zejména lamelový kryt – jeho barva, provedení případných.

Systém používá unikátní vytlačované lamely (hermeticky ukončené), jejich spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu bazénu. Informace o lamelových zakrytí z naší dílny naleznete na bazénovém webu. S výběrem i realizací Vašeho vlastního bazénu Vám rádi pomůžeme. Záruka slavné značky – Hydra Systeme. Výběrem značky Hydra Systéme máte záruku rychle namontovaného krytu, který se snadno používá a jenž je trvalý.


Tento typ krytu se používá pro oválné bazény, speciální tvary bazénů nebo zaoblené rohy. Navíjení a odvíjení se provadí v nejširším místě bazénu.

Mezi další bezpečnostní zakrytí bazénu patří v neposlední řadě lamelové zakrytí WALU ROLL. Ovládání navíjecího mechanismu je možné uzamknout, takže bazén zůstane mezi jednotlivým časy koupání uzavřen. Pre inšpiráciu pridávame niekoľko fotiek z montáže lamelového zakrytia bazéna umiestneného na jedinečnom mieste s. Informácie o lamelových zakrytiach z našej dielne nájdete na bazénovom webe.


S výberom aj s realizáciou Vášho vlastného bazéna Vám radi pomôžeme. Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému. Bezpečné zakrytí bazénů. Zakrytí hladiny bazénu by mělo v optimálním případě plnit současně tři funkce: výrazně omezit odpařování vody a tedy.


LAMELOVÉ ZAKRYTÍ BAZÉNU pomocí plovoucích PVC lamel na bazén. Kvalitní bazénové lamely zamezují vlhkosti u vnitřních bazénů. Výhodou je zejména zakrývání bez vodících lišt. Dobry den, uvazujem o prekryti bazenu 5x4x5m.


Videl som ze sa vyrabaju lamely solarne, resp. Předností automatického zakrývání hladiny bazénu - bazénových rolet - je hlavně to, že zaručí bezpečnost Vašich dětí a.

Poradíme si téměř s každým tvarem. Ideální zakrytí bazénů, účelné a estetické. Jednou z možností, jak zabezpečit zapuštěný bazén, je zakrytí pomocí lamel.


Kromě bezpečnosti má tento systém i mnoho dalších předností. Jednotlivé lamely se velmi dobře čistí a udržují. Pokud uvažujete o zakrytí bazénu, existuje mnoho možností.


Záleží na vaší představě o tvaru a kvalitě až po finanční částku, kterou chcete utratit. Celoroční lamelový bezpečnostní kryt s možností automaticky ovládání. Chraňte si čistotu, teplo a bezpečí vašeho bazénu. Bazény - Valla: Naše firma dodává a montuje bazény fóliové, plastové, laminátové, bazény z těžkých fólií a keramické. Odolné a pevné lamely pro zakrytí bazénu z polykarbonátu a PVC DURE v mnoha barevných provedeních.


Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko Odeslat zprávu Odeslat zprávu. Zpráva bude odeslána na náš e-mail. Profesionální návrh komplexního řešení bazénu. Nechte nám na sebe kontakt a domluvíme se s Vámi osobní schůzce.


Zahradní bazén je přes den mimo dobu využívání ke koupání zakryt solární lamelou ASPAR. Solární lamela je kouřové průsvitné barvy. Bazénové lamely – Nadhladinové bez krytu.


Nábal lamel je osazen na horní hraně bazénu, přičemž jeho polovina jeho průměru přesahuje nad bazén. Všem uživatelům bazénů je nepochybně známo, že nejefektivnější a léty ověřený způsob, jak snížit tepelné ztráty, tak ztráty množství a kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky