středa 10. srpna 2016

Mulčovací tkanina

EU - zamezuje prorůstání plevele - odolná vůči napadení plísněmi a. Některé realizační firmy mají v oblibě ihned po položení textilií. Tkané i netkané mulčovací textilie bez problémů zajistí ekologické a nenáročné hubení nejčastějších plevelů , s nimiž se řada zahrádkářů a zemědělců potýká, jako jsou např. Tkané mulčovací textílie se pokládají do svahů a tam kde se nepočítá s přikrytím.


Vhodné jsou i jako podklad pro chodníky v zahradě, které budou zasypány štěrkem.

Internetová prodejna firmy Flobal s. Prodej plachet a fólií pro bazény, jezírka, fóliovníky,prodej sítí na plot,výroba plachet na pergoly,výroba a. Vyšší hmotnost znamená silnější, tedy pevnější a kvalitnější materiál. Mulčovací a ochranné textilie. Gutta stínící tkanina Soleado HG poskytuje účinnou sluneční ochranu.


Zelená stínící tkanina s zastínění , kde zabraňuje rozeznání detailů osob a věcí, je díky svému poměru zastínění nejčastěji vyhledávanou stínící tkaninou. UV stabilita, zesílené okraje, dlouhá životnost.

V kategorii mulčovací textilie Vám nabízíme netkané mulčovací textilie, tkané mulčovací textilie a netkané zakrývací textilie. Tyto textilie jsou určeny na zakrytí záhonů , skalek a dalších ploch na Vaší zahradě, kde primárně zabraňují růstu plevele. Stínící tkanina- rašlový úplet. Užívejte si soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi nebo u bazénu.


Zakryjte sousedův nepořádek na který se musíte každý den skrze váš plot dívat. Netkané textilie) Hodnocení produktu:. Netkaná mulčovací textílie Tato netkaná textilie je určená pro mulčování záhonů a okrasných výsadeb. Jutabond má otevřenou strukuru, skvěle propouští vodu i vzduch, výborné mulčovací vlastnosti. Okrasný záhon celý zakrejte mulčovací netkanou textílii, pouze na pochůzné svahy umístěte pevnější mulčovací tkanou textílii.


Objednejte si tkané, netkané, černé mulčovací textilie. Kontaktujte nás pro více informací. Levná netkaná textilie má všestranné použití v zemědělství a zahrádkářství. Díky odolnosti proti mrazu má víceletou životnost.


Tato hnědá, speciální, silně porézní, tkanina s vysokou pevností dosahuje životnosti až. Pro pěstování zeleniny a ovoce nebo jako pdklad pod mulčovací kůru nebo dekorativní kamínky. Je určena pro pěstování zeleniny a ovoce nebo pod mulčovací a dekorační materiály.

Zahradní tkanina je odolná proti plísním, houbám, nejrůznějšímu hmyzu, mikroorganismům. Odolná proti plísním, houbám, nejrůznějšímu hmyzu, mikroorganismům. Vysoká hmotnost (50g) výrazně zvyšuje pevnost a životnost. Její cena je natolik nízká, že se náklady na pořízení bohatě vyplatí.


Netkaná textilie je polypropylenová tkanina (PP textilie) vyráběná jiným způsobem než běžné tkaniny. Je zdravotně nezávadná, pevná, odolná proti povětrnostním podmínkám a propustná pro vodu a vzduch. Textilie proti plevelům v okrasných výsadbách je zesílená.


Barevně lépe splývá s mulčovanou půdou, kůrou nebo štěpkou. Zamezuje prorůstání plevele. Používá se v zahradní a parkové architektuře, v sadařství a školkách.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Propouští vodu a vzduch. Jedná se o speciální porézní tkanina s vysokou pevností a životností cca let (při použití na místech, která nejsou vystavena přímému slunečnímu záření).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky