pondělí 8. srpna 2016

Poptávám sekání trávy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Poptávka: sekání trávy na zahradě, 4. Stupčice - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Uveďte jakou plochu potřebujete sekat.

Nabízím sekání trávy , vyžínání, ořezy stromů, keřů, sázení rostlin a stromů, likvidaci plevelů a náletových dřevin, stříhání živých plotů. V případě zájmu vytvořím nezávaznou cenovou nabídku. Nejradši budu za komentář ale budu rád i za like a odběr.


SKVĚLÁ PŘÍLEŽITOST CHCETE ZÍSKAT KONTAKTY NA NOVÉ ZAKÁZKY? Pravidelné sekání trávy představuje jakousi standardní zahradní činnost, bez které se neobejdeme. Prostě po čase vezmeme sekačku, zahradu pojezdíme a následně vyhodíme trávu někam do pole, kompostárny, bio odpadu nebo dokonce do popelnice.


K péči o trávník dále patří hnojení, které aplikujeme 1x až 3x do roka, vertikulace (prořezání) trávníku, která trávník provzdušní, což zlepšuje přísun živin, vláhy a vzduchu, a v neposlední řadě je důležité správné zalévání trávníku, kdy nesmíme zalévat ani moc, ani málo. Sekání trávy je důležitá část celkové péče o náš trávník. Tedy sekačku nevlastním, potřebuji odvoz posekané trávy (bioodpad) a navíc daňový doklad.

Specializujeme se na sečení, sekání a mulčování trávy po celé České republice. Zajišťujeme údržbu pozemků všech velikostí od sečení předzahrádek až po hektarové plochy či kilometrová koryta řek. V odpoledních hodinách, nebo o vikendu. Má představa je klidně pán v duchodu a práce cca. Lokality: Nový Jičín, Frÿdek- Místek a okolí.


Platba okamžite za každý den. Termín a frekvenci sekání trávy určujete pouze a jedině vy. Můžete si vybrat jednorázovou nebo dlouhodobou údržbu trávníku. Váš trávník opečují certifikovaní pracovníci, kteří se údržbou zeleně zabývají více než let.


Dodržujeme dohody a termíny. Našim cílem je vaše pohodlí na krásné, udržované zahradě. Podle ředitele Veřejné zeleně města Brna Jozefa Kasaly za nehezké žluté ostrovy ve městě často může i nevhodný druh trávy. Lapač trávy často kontrolujte na opotřebení nebo poškození. Udržujte stroj v dobrých pracovních podmínkách.


Ideální je časté sekání s mulčováním, protože se stébla trávy, rozsekaná na malé kousíčky, vrací na trávník a působí tam jako přírodní hnojivo. Na jaře, v normální fázi růstu trávníku, doporučujeme sekat trávník jednou týdně, pokud máte možnost mulčování, tak ještě častěji. V suchých obdobích, kdy tráva roste pomaleji, je nutné sekání zredukovat.


Ceník sekání trávy - Praha a okolí Každý pozemek je jiný, každý má jiná specifika (velikost, sklon, množství překážek v sekání, atd.) a proto je potřeba vždy pro přesnou kalkulaci naše návštěva na místě údržby.

Konkrétní cena se odvíjí od plochy , výšky a kvality trávníku , rovinatosti, svažitosti a překážek (např. stromy, keře, květinové plochy) a zda budete chtít i její likvidaci (sběr a odvoz posekané trávy). Robotické sekačky však nejsou určeny pro sekání vysoké trávy. Je možné je využívat každý den, jsou určeny k tomu, aby sekaly velmi malé části trávy , které zapadnou zpátky do trávníku a slouží následně jako hnojivo. Omlouváme se, ale až do odvolání provádíme sečení trávy jen bez sběru trávy , tzn. Komu jsou naše služby určeny?


Hodně záleží na stavu trávníku, přístupnosti a vzdálenosti pozemku, na ročním období apod. Sekání si objednáte pohodlně přes tyto stránky nebo telefonicky a ihned se dozvíte konečnou cenu za posekání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky