čtvrtek 4. srpna 2016

Školka benešov

Kapacita skupiny je dětí. S dětmi rozvíjíme výtvarné cítění, tvůrčí schopnosti v souladu s principy Montessori. Den otevřených dveří proběhne v naší mateřské škole v úterý 2. To znamená, že děti patřící do spádového obvodu MŠ „Úsměv“ budou v této mateřské škole přijímány přednostně.


Loučení předškoláků z MŠ Berušky nesmí být smutné, proto pro ně paní učitelky připravily zahradní párty.

Ale znáte to, bez práce nejsou koláče. V polovině června proběhly ve třídách nejstarších dětí tradiční besídky na rozloučenou. Stejnojmenná akce proběhla v úterý 4. Na odkazu níže vyšel článek o dění v naší školce.


Všem rodičům velmi děkujeme. Projekt PODPORA VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ A MŠ KARLOV BENEŠOV byl spolufinancován Evropskou unií. Slavnostní vyřazení našich deváťáků proběhlo dne 28.


V naší školce každý den jdeme krůček za krůčkem.

Za poznáním, za pohádkou, s kamarádem, kamarádkou. ZMĚNA ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY V MŠ OD 1. MŠ odhlašovali nejpozději den předem do 10. Poté bude rozdáno vysvědčení a rozloučíme se před školou s 5. Designové provětrávané fasády z plechu. Kurz má lekcí, každé pondělí v 15.


Mateřská škola Bystřice, okr. V červnu třída nejmenších dětí „Štěňátka“ odjela ekovláčkem do Konopiště. Jedná se o úplnou uzavírku silnice I. Na základě podnětu rodičů byl pro ŠJ zakoupen nový PC s programem, který umožní inkasní platby za stravování. Třídy v ZŠ jsou také vybaveny novými lavicemi, rekonstrukce školní zahrady stále probíhá.


Benešově, v místě napojení na silnici II. Jídelníček je složen pouze z kvalitních surovin, které dětem umožní zdravý růst a vývoj. Zajišťujeme pitný režim, přísun ovoce a zeleniny.


Obci, která je severní vstupní branou do Novohradských hor. Hor krásných a tajemných. U kohoutka Sedmipírka“ vydali do Vlašimi na soutěž předškolních.

Nyní jste v módu Bez grafiky. Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu. MŠ Úsměv místostarosta Ing. Jiří Švadlena a místostarostka Nataša Bruková s rodiči dětí, aby jim podali.


Pracujeme na základě principů Montessori. Provozujeme soukromou mateřskou školu a jesle pro děti od roku. Na srpen jsme pro děti připravili velmi zajímavé tematické bloky. Celý měsíc bude v duchu příměstského tábora plný dobrodružství, sportovních her a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky