úterý 5. září 2017

Obkladové desky do koupelny

Obkladové desky do vlhkého prostředí. V koupelně mají obkladové panely dočasnou životnost. Problematický je kontakt vody s okraji obkladových panelů.


V případě, že se tento kontakt opakuje, dojde k nabobtnání obkladového panelu. Bývají také opatřeny voděodolnou glazurou.

DTD panely jsou obdobou MDF panelů. Rozdíl je ten, že DTD jsou dřevotřískové a MDF jsou dřevovláknité. MDF desky jsou pro využití k obkladům lepší, ale v zásadě záleží především na povrchové úpravě panelu.


Používají se jako vnitřní, tzn. Lepení je poměrně jednoduché. Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny , podívejte se na nabídku FAVI.


Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro.

Posunou Vaše bydlení o kategorii víše. Spojených státech vybrány návrháři interiérů za nejvíce inovativní a ekologicky šetrný výrobek roku. D stěnové panely jsou navrženy tak, aby spolu tvořily vzor.


V nabídce najdete i samolepící 3D mozaiku nebo obkladové panely za kuchyňskou linku. V naší nabídce naleznete obklady Deco VOX a Motivo VOX. Pro použití panelů v koupelnách a kuchyních, kde dochází k přímému styku s vodou, je určen. Jsou vhodné pro použití v koupelně , na WC.


Při výběru obkladů a dlažby máte na výběr ze široké palety barev, motivů i rozměrů. Přesto, že se rychlá rekonstrukce panelákové koupelny jeví jako problém, nemusí to tak být. V době, kdy se urychlují stavby celých domů, by přece nemělo být provedení rychlé rekonstrukce tak malého prostoru, jakým koupelna je, žádným problémem. Zádové obkladové panely za kuchyňskou pracovní desku utváří celkový vzhled kuchyně. U nás je možné zástěny objednat ke všem dekorům.


Prodej obkladových panelů ABITIBI a příslušenství. Vybavení do koupelen, montážní materiál. Rekonstrukce koupelny pomocí ABITIBI.

Vzorkovna a ESHOP v Praze. Desky MDF velice podobné dřevovláknitým deskám. Liší se technologií výroby, která u MDF zaručuje vyšší parametry. Lze jimi snížit strop nebo zakrýt nevzhledné stoupačky.


Některé jde použít i do vlhčích prostor jako jsou koupelny. Snadno do nich vyvrtáme nebo vyřízneme otvor pro vložení zásuvky nebo pro zapuštění halogenového osvětlení. Zachází se s nimi stejně jako s palubkami, jenom s podkladním roštem je spojujeme a kotvíme k němu neviditelnými kovovými sponkami. Ratanový stolek Bahama se sklem, Ø 6 výška 55cm - Vyrobený z přírodního ratanu se skleněnou deskou. Sklo je posazeno na plastové přísavky vsazené do.


Kvalitní obkladové desky do kuchyně. Nejčastěji se lepí do koupelny , kuchyně, za kuchyňskou linku. Technicky dokonalé obkladové desky jsou zárukou trvanlivosti a dlouhodobé životnosti. Jejich odolný povrch splní vysoké nároky a to především díky povrchové úpravě kvalitním HPL laminátem. Jedná se o dekorativní materiál na bázi dřeva, potažený melaninovou pryskyřicí.


Nosným materiálem je dřevotřísková deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky