úterý 5. září 2017

Závěsný samozavlažovací květináč

Sháníte závěsný květináč ? Vyberte si venkovní nebo vnitřní obal na květináč. Hodí se do pokoje, na balkon či terasu. Máme proutěné, skleněné, na řetězu i samozavlažovací závěsné květináče.


Jiné jsou jako stvořené k tomu zdobit a dělit se s květinami o vlastní krásu.

Praktický samozavlažovací květináč je vhodný pro všechny druhy letniček, ale i pro pokojové květiny. Přistup vzduchu ke kořenům je zajištěn. V této kategorii naleznete závěsné. Závěsný květináč Mareta - tm. Mix skandinávsky čisté kameniny, přírodní kůže a naturální krásy rostlin oživí jakýkoli prostor.


Díky samozavlažovacímu systém zajišťuje optimální koloběh. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Nový závěsný samozavlažovací květináč dánské značky Eva Solo vyrobený z matné kameniny s koženou šňůrkou vám umožní vytvářet neotřelé rostlinné dekorace. KVĚTINÁČE SAMOZAVLAŽOVACÍ. Moderní květináč samozavlažovací Mareta ve dvou odstínech zelené barvy. Květináč lze postavit i zavěsit podle potřeby. Díky stojanu můžete vyzdobit jakoukoli část vaší domácnosti rostlinami.


Pokud vyšroubujete ventil ve dně květináče, pak samozavlažovací sada funguje i venku při silných deštích. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastový samozavlažovací závěsný květináč včetně kovového závěsu (řetízku), knotu a otevíracího bočního otvoru pro zalévání. Z venkovní strany obalu je malé okénko, kde si můžete ověřit, zda je mezi obaly voda.


Samozavlažovací závěsný květináč MARETA je složen ze dvou částí. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá. This feature is not available right now.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam interdum feugiat ipsum vehicula sollicitudin. Integer sed lacus eget risus consectetur ullamcorper.

Květina si díky nylonovým knotům ve spodní části. Tento praktický květináč je vhodný pro všechny druhy letniček, ale i pro pokojové květiny. Díky tomu máte možnost vybrat si z velkého množství barevných kombinací. Plastový v půdorysu kulatý jemně kónický závěsný, samozavlažovací květináč v barvě terakoty v části s vylisovanými pruhy, vedenými vertikálně.


Spodní díl květináče tvoří zásobník na vodu s ukazatelem její hladiny. Jakmile je v květináči dostatečné množství vody, objeví se červený ukazatel. Vrchní část květináče je určena pro zasazení rostliny. Součástí balení je řetízek na zavěšení květináče. Povrchová úprava je matná.


Tato webová stránka využívá soubory cookies pro optimalizaci této webové prezentace prostřednictvím analýzy souhrnných informací o chování našich. Milujete květiny zavěšené v závěsných nádobách? Díky tomuto zařízení Vám již nebude docházet k uhnívání rostlin v důsledku přelití a Vaše rostliny budou mít vždy dostatek vláhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky