pátek 8. září 2017

Plynovy hořák

Profi plynová pájka Meva. Plynový hořák se stojanem na vaření a grilování v zahradě nebo v přírodě. Výkon: jmenovitá kapacita kw.


Plynové horáky majú široké uplatnienie, napríklad pri vypaľovaní trávy v dlažbe, zahrievaní asfaltovej izolácie a mnoho iného. Jednohorákový varič s liatinovým horákom na propán bután a plynulou reguláciou výkonu, vhodný pre varenie s potrebou vysokého výkonu. Na rozpáleném lávovém kameni lze grilova. Je poháněn propan-butanovým plynem z lahve s konektorem EN417.


Plynový Regulátor lze připojit přímo k plynové LPG bombě 10kg nebo 30kg. Plynová letlampa na kartuši, hořák , podpalovač. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.


Vhodný pro kg propan - butanové láhve. Velikost: průměr: cm. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový hořák. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Nepostradatelný při pájení měděných trubek. Přesně a důkladně vyroben, má. Pro potřeby souběžného vaření příloh či dipů naleznete na boční části hořák s výkonem kW.


Odkládací plocha z obou stran grilu. Dílčí části lze umývat v myčce. GrillChef plynový gril HIT, 3. Plynový vařič, campingový vařič, kempingový vařič, plynový vařič na kartuše, cestovní turistický vařič, plynový vařič na bombu, plynový vařič.


Pro pájení, smršťování, svařování atd. Kvalitní plynový hořák tedy jen samotná hlavice, dodáván bez náplně. Plynové hořáky lze využít také k podpalování dřevěného uhlí v grilech, nahřívání zarezlých šroubových spojů nebo oddělování pájených dílů. Hořák hlavice na plynovou kartuš. Nožky plynového grilu lze odstranit při skladování nebo transportu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Automatické zapalování jednoduše zažehne plamen bez potřeby zapalovače. Vařič má litinový hořák a ocelové svařované nohy, které lze přizpůsobit průměru varné nádoby. To vše nabízíme v kompletu.


Tři litinové nožičky jsou demontovatelné, lze je otočit a přizpůsobit velikosti nádoby. Zásobník pojme 20ml náplně a je plněn běžným plynem do zapalovačů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Značkový plynový nerezový BBQ gril s bočním hořákem AVENBERG.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Plynovy horak najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky