pátek 8. září 2017

Prodej osiva zeleniny

Nízká dvouletka používaná pro skupinové výsadby. Vyhovuje ji slunné nebo mírně přistíněné stanoviště. Výsev je třeba udržovat stále mírně vlhký. Zabýváme se šlechtěním, produkcí a prodejem osiva zeleniny, květin, léčivých a aromatických rostlin. Zaměřujeme se především na zeleninu plodovou a kořenovou, saláty, cibuli a zahradní hrášky.


Srdečně Vás vítáme v našem internetovém obchůdku osiva-semena. Náš obchod je určen vášnivým zahradníkům, kteří chtějí svou rostlinku pozorovat růst od samého semínka. S námi to však zvládne opravdu každý!


Neváhejte a vstupte do světa exotických rostlin, voňavých bylinek, netradiční zeleniny a fantastických květů. Zeleniny, květiny a bylinky jsou pro nás celoživotní láskou. Jsme rádi, že v tom „jedete“ s námi.


My vám přinášíme semena, jako potenciál toho nejlepšího. Zbytek je váš um, práce, píle a péče. Ať vám zahrada kvete a plodí. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny.


Prodáváme široký sortiment semen zeleniny , trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin. Máme pro vás ty nejpříznivější ceny. Díky našemu systému produkce a distribuce na vás čeká vždy dokonale čerstvá zelenina.


Naše rodinná farma JAMBOZ s více než letou tradicí se zabývá pěstováním zeleniny v Čáslavi a okolních obcích. Paprika kořeninová Vulkán - Capsicum annuum - prodej semen paprik Paprika kořeninová má pálivost - na škále od - 10. Plody papriky mají na konci své zralosti červenou barvu a dosahují délky - cm.


Tato odrůda má svůj domov v Rakousku, u nás je zatím skoro neznámá. Rostlina roste kompaktně, vytváří keřík. Osiva zeleniny, bylinek a květin jsou balena v kvalitních obalech společnosti Seva-seed Vlatice a Nohel Garden. Dále připravujeme semena Vaněk, Rosteto a Semo. Cibuľové zeleniny sú vhodné na liečbu vysokého tlaku a taktiež na liečbu angín alebo nachladnutia.


Koreňová zelenina Koreňovú zeleninu pestujeme hlavne kvôli jej podzemným častiam - koreňom. Juvita - Pojízdný prodej ovoce a zeleniny po téměř celé jižní Moravě. Vypěstujte si vlastní zeleninu!


V naší nabídce naleznete různé druhy zeleniny podzemní, nadzemní i plodové. Pěstování ovoce a zeleniny , českého česneku, hrušek a meruněk. Velkosklad i drobný prodej včetně.


Vítejte na našich stránkách semena. Výdej na základě výzvy (sms, volání). Nabídka jahod po krátkou dobu jejich sklizně rozhodně za soustavnou činnost považována nebude, a to ani v případě, že se s nimi prodejce na stejném místě objeví podruhé nebo potřetí. Prodej čerstvých lesních borůvek.


Osivo zeleniny , bylinek a květin - prodej zahradních osiv. Vítáme Vás v eshopu Osivo - semena. Petr Johanovský – domácí ovoce a zelenina Farmářské produkty, jablečný mošt i med od včelaře.


Nabízíme široký sortiment ovoce a zeleniny od farmáře. Vybírejte si Osiva a semínka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky