úterý 5. září 2017

Sekačka benzínová

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Benzínová sekačka Steelline XLR-B Quattro.


Motor: BriggsStratton Výkon: kW Záběr: cm. SP-B PLUS Highline můžete koupit přímo v našem Webshopu nebo u našich prodejců. Speciální sekačka s bočním výhozem pro velké plochy největšího evropského výrobce MTD Německo. Kvalitní sekačka s pojezdem a značkovým motorem největšího evropského výrobce MTD Německo za skvělou cenu.


Autor: Archiv ireceptar. Traktůrek místo travní sekačky? Proto bychom si měli na jaře připravit čerstvé palivo a to předchozí po zimě vypustit.


Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Jaká benzínová sekačka je pro vaši zahradu ideální? Je určena na malé až středně velké.


Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m 2. Pouze na Svarecky-obchod. Sklopné madlo a látkový koš zajistí maximálně pohodlnou práci. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Pojez Mulčování, kg. Motorová sekačka Honda HRG 4SKEP Tato benzínová. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Super-Angebote für Rukka Belle Und Basti Preis hier im Preisvergleich! Das erfolgreiche Internetportal preis.


Je osazena motorem OHV, KW. Ve výbavě najdete také l sběrný koš i funkci EASY CLEAN (snadné čištění). Velká kola s kuličkovými ložisky: 2mm vzadu a 1mm vpředu. Vřetenová sekačka je typem sekačky, který trávu neseče, pouze ji zastřihuje. Tento typ sekaček se pohybuje většinou po kolech.


Aby váš trávník byl opravdu co nejhezčí, připevněte k sekačce tzv. Ten zajišťuje, aby tráva nežloutla a na trávníku nezůstal žádný zbytek suché trávy. Elektrický startér, čtyřstupňová převodovka pojezdu.


Kryt bočního výhozu a mulčovací sada je součástí dodávky. HP, vlastním pojezdem s plynule měnitelnou. SEKAČKA NA TRÁVU Inzerát byl odebran z oblíbených. Nová zahradní sekačka Topován.


Testsieger und erzielte den Bestwert. Benzinová sekačka s pevným ocelovým šasi. Tráva je v režimu mulčování posekána na drobné kousky , které propadají ke kořenům trávníku, kde během – dní zcela zetlí a působí jako přirozené hnojivo.


Označení HW v názvu tohoto modelu upozorňuje na velká zadní kola o průměru 2mm. VeGA HWXV 6inbenzínová sekačka s pojezdem. Vynikající výkon sběru, plně sklápěcí ergonomická rukojeť, snadná manipulace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky