pátek 1. prosince 2017

Moderní květináče

Moderní zahradní květináče z kovu, velké truhlíky v unikátním odstínu zelené. Dekorační a aranžovací potřeby. Moderní květináče v naší nabídce pocházejí z dílen firmy Europalms. Tento výrobce se může pochlubit více než letou tradicí výroby květináčů a umělých rostlin. Typickým znakem produktů značky Europalms je pak unikátní spojení funkčnosti a skvělého estetického působení.


Kruhový květináč Blues S Je vhodný pro přímé zasazení rostlin ve vnějších i vnitřních prostorách.

Při navrhování interiérů jsme stále naráželi na omezené možnosti při výběru doplňků v. Ať už je umístíte v zahradě, na schodišti, pod pergolou nebo v bytovém interiéru a osadíte libovolnými rostlinami. Atraktivní barvy květináčů v lesklém i matném provedení v nejvyšší. Prodáváme oblíbené samozavlažovací květináče Lechuza, které jsou vhodné do bytu, zahrady i na terasu. V nabídce máme květináče , venkovní, keramické, nerezové i kompozitní, různých tvarů a barev.


Kompletní realizace interiéru po celé ČR a SK. Praktické a skvělé květináče od předního dodavatele designového nábytku BoConcept. Vytvořte si venku stylové a útulné místo pro lenošení.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství. Vystačíme si klidně s jednoduchou nádobou, ale na trhu existují i sofistikované systémy s ukazatelem hladiny vody, drenážní podložkou a vypouštěcím uzávěrem. Květináče můžeme rozdělit podle tvaru na kulaté a hranaté.


Taková řešení jsou vhodná hlavně do bytu, kde mohou ušetřit trable s nepořádkem. Specialitou jsou závěsné květináče, které se například krásně vyjímají na pergole. Designově krásné jsou také květináče ve tvaru číše. Nakupte moderní květináče za nejpříznivější online ceny.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí moderní květináče po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V této kategorii naleznete samozavlažovací interierové květináče a moderní designové obaly na květináče.


Luxusní květináče jsou převážně vyrobeny z kompozitního materiálu a jsou primárně určeny do interiéru. Ruční zpracování zaručí originalitu každého květináče či nádoby. Do většiny z nich je nutné zakoupit gumovou vložku, která zaručí nepropustnost vody v interiéru. Vybrané nerezové květináče Blomus jsou dodávány společně s chytrými kolečky, Eva Solo představuje samozavlažovací květináče a Memo ASA Selection dokonce keramické květináče s tabulkou, na kterou můžete psát křídou.


Moderní je lesklý design a výhodou je obrovský výběr vše možných barev i velikostí, od nejmenšího průměru 1mm, až po 3mm.

Hodí se tedy pro kaktusy, sukulenty malých rozměrů, skvěle doplní jarní primule či jarní cibuloviny, azalky, bramboříky, kalanchoe, pěstovat v nich můžete bylinky i objemnější pokojovky, jako jsou tlustice, zamije apod. I do venkovních prostor je můžete využít, jistě se pro ně najde vhodná květinka. Stylové květináče a truhlíky moderních tvarů, květináče větších rozměrů určené do exteriéru a interiéru. Velkoobcho maloobchod. Skvěle zapadne také do interiéru, kde vnese kousek přírody do bytu.


Vyberte kvalitní květináče různých materiálů, tvarů a barev. Porovnávač: Tisíce fotografií květináčů z mnoha e-shopů. Vyberte se květináč podle designu, stylu, barvy, materiálu a ceny.


Moderní vysoký květináč s kruhovou základnou značky Kaemingk bude s tou správnou rostlinou ozdobou každého interiéru i exteriéru. Jeho rustikální vzhled je umírněn bukovými nohami, a ačkoli se díky nim zdá, že je čistě interiérový, na zahradě či balkóně se bude vyjímat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky