středa 6. prosince 2017

Přenosný plynový gril

Jetzt Grill auf Vergleich. Die besten Produkte im Test. Gril im ausführlichen Vergleich. Tento kompaktní přenosný vařič nabízí celou řadu možností využití jako například gril nebo klasický vařič.


Typ šroubení kartuše je Primus (ze závitem). Plynový hořák přenosného grilu Go-Anywhere má výkon kW a díky plynule nastavitelnému ventilu hořáku můžete jednoduše regulovat teplotu a přizpůsobovat ji potřebám připravovaného jídla.

Cestovní gril k zapalování využívá bezpečný zapalovací systém Piezo, který oheň zažehává pomocí jiskry. Oproti základnímu modelu Travel TQ2disponuje PRO2vysokým a masivním víkem, pod kterým můžete grilovat i vyšší pokrmy, např. Plynové grily, domácí gril najdete na Gril. Cadac, Napoleon, Lucifer. Také z hlediska designu budete mít o starost méně, protože tento gril není mohutného a nevzhledného tvaru, nýbrž v moderním provedení.


Pojďme se o něm dozvědět tedy něco více. Díky plynulé regulaci teploty a odolnému materiálu grilovací mřížky dosáhnete dokonalých výsledků. Námi nabízené plynové grily se připojují na propanbutanové láhve, grily pro camping je možné připojit i na plynové kartuše.


Plynový gril je stále oblíbenější prostředek pro grilování.

Riesenauswahl an Markenqualität. Dienstleistungen: Produktvergleich, Kaufberatung, Test bzw. Kompaktní plynový gril s plotýnkou v praktickém cestovním kufříku Přístroj má zapalovací spínač k zažehnutí, klip v místech připojení plynové kartuše, otočné kolečko pro nastavitelnost intenzity tepla a plynový hořák s výkonem 5kW, krytý bezpečnostní mřížkou.


Regulovatelný hořák z nerezové oceli kW. Technické propracování kanadských kontruktérů, kteří se zaměřili na funkčnost, praktičnost a design. Pomocí teploměru zabudovanému ve víku grilu lze snadno sledovat teplotu uvnitř a podle potřeby ji regulovat. Rozptylovač tepla umožňuje dosažení vydatné a rovnoměrné teploty mezi 2až 3°C po celé grilovací ploše, postranní hořák pro přípravu omáček.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně. Má hořák z nerez oceli se stojanem ha hrnec a otočnou grilovací desku. Grilovací sada je balena v krabičce,.


Nohy jsou sklopné, přičemž se snadno. Zahradní plynový gril se třemi trubkovými hořáky z nerezu. Campingaz Series Classic LS Plus D gril dokáže snadno připravit pizzu, marinovanou drůbež paellu či asijské pokrmy díky grilovací ploše rozdělené na litinový tál a rošt Culinary Modular. Für Freizeit und Camping! Díky odnímatelným nohám a uzamykatelnému víku ho lze snadno přepravovat a skladovat.


Jako palivo pro vaření slouží kartuše Campingaz CV Plus, která může být odpojena a znovu připojena, díky šroubovacímu samouzavíracímu ventilu. Toužíte po chutném a zdravém jídle ale žijete dynamickým životním stylem a jste každou chvíli na jiném místě? Chladné podzimní večery.

Pro zpříjemnění chladných podzimních večerů jsou tu naše stoly Patio Flame. Chcete nabízet NAPOLEON? Pokud byste ve Vašem obchodě m. Přenosný gril pro každého.


Je skládací, omyvatelný, vybaven piezo zapalováním a termo pojistkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky