středa 8. srpna 2018

Drevene chatky

Drevené chaty sú ideálnym miestom na zrelaxovanie s rodinou a priateľmi nie len počas teplých letných dní, ale aj počas zimy. Naša firma ponúka záhradné chatky , altánky, domčeky a nábytok ktoré sú vyrobené z kvalitného dreva a sú pripravené v rozloženom stave na export až k Vám. Všechny dřevostavby - zahradní chatky, srubové chaty, víkendové chaty, zahradní domky, pergoly se dodávají v přírodním stavu, dřevo je uměle vysušené a není opatřeno žádnými nátěry ani impregnací.


Zabezpečujeme predaj a montáž pre drevodomy a záhradné chaty. Všetky naše produkty sú zo 1 kvalitného dreva s montážou a dopravou zdarma. V naší nabídce naleznete montované dřevěné chaty a domy na klíč.

Sruby, dřevěné chaty a chalupy. Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku. Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách.


Architektonická štúdia rieši vonkajšie pohľady a pôdorysy jednotlivých podlaží priamo na mieru podľa vašich návrhov a. Záhradné drevené doplnky. Pár našich rad a tipů, jak postupovat při výběru chatky Dřevěné chaty přízemní Po kliknutí na obrázek nebo název se Vám zobrazí detailní informace. Taktiež si môžete prenajať chatky postavené našou spoločnosťou na golfovom ihrisku.


Modry Las je prvotriedne golfové ihrisko vytvorené v lone krásnej voľnej prírody s urastenými borovicovými lesmi, jazerami napájanými pramenitou vodou a lúkami divých kvetín - jednoducho úžasné miesto.

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Chatky a zahradní domky od BARPEX Group s. Jsme specialisti na dřevostavby, srubové domy, víkendové chaty, zahradní chatky a domečky na nářadí. Boršově u Českých Budějovic.


Naše dodávky obsahujú kompletný drevený materiál potrebný na stavbu chatky vrátane drevených podláh do chatky a na terasu, plného debnenia strechy, zasklených okien, spojovacieho materiálu a montážneho návodu (bez strešnej krytiny, klampiarskych a kotviacich prvkov a náterov). Nabízíme našim zákazníků komplexní služby týkající se prodeje a montáží dřevěných domků, obytných chat, dětských hřišť, ale i domácích. Zahradní domky na nářadí i jako schovka pro malé dobrodruhy. Pokud patříte mezi domácí kutily, zahradní domek vám na zahradě nesmí chybět.


Vyberte si z našej širokej ponuky drevených domčekov, ktorých ceny štartujú na neuveriteľných 10. Ponúkame rôzne zaujímavé prevedenia i veľkosti. Kvalitné drevené chaty a chatky od overených výrobcov dreva.


Vďaka šetriacej energií dreva v kombinácií s tepelnoizolačnými materiálmi dokážu ušetriť. Grilovacie chatky výborne na spoločenské udalosti. Bazény pre teplé letné dni. Podľa našich skúseností sú podlahy a strechy na väčšine Slovenska riadne izolované.


Spoločnosť Chalet TEMPO sa špecializuje na výrobu a montáž drevených chatiek, ktoré realizuje v celej Európe. Vytvorila inovatívny ra ktorý obsahuje rôznych modelov chát v modernom štýle s tepelnou izoláciou, vďaka čomu sú chatky obývateľné celoročne. Každá chata je kompletne vybavená – od kuchynskej linky až po sociálne zariadenie.

Víkendové chatky poslúžia každému, aj náročnému zákazníkovi na spríjemnenie a nocľah počas letného obdobia. Srubové zahradní chatky Srubové altány Dřevěné obytné chaty Garáže a garážová stání Zásobníky na dříví Úvod Dřevěné obytné chaty. Postavíme vám drevenú chatu presne podľa vašich predstáv.


Vo vysokej kvalitne a za rozumnú cenu. Naše společnost vyrábí, prodává a montuje kvalitní dřevěné zahradní altány, zahradní chatky , domečky na nářadí, domečky pro děti a to za. V ponuke tak nájdete lacné domčeky, plechové domčeky aj prémiové záhradné domčeky z plastu alebo s omietkou, do ktorých uskladníte takmer čokoľvek od náradia, záhradného nábytku alebo kolesá až po kosačku.


Sme priamy výrobca najlacnejších záhradných domčekov a predajných stánkov, ktoré môžete nájsť na trhu v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Maďarsku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky