pondělí 13. srpna 2018

Nádrž na vodu 2000l

Nádrž vhodná pro zahrady. Víko s dětskou pojistkou. Záruka na naše výrobky je let, životnost jímek je neomezena.


Samonosné jímky se usazují do vykopané jámy a zasypávají pískem, štěrkopískem. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop.

Sestava - filtrační koš s plastovým sítem, které jde vyjmout a vypláchnout, tichý nátok, přepadový sifon s ochranou proti hlodavcům, posuvné kolénko. Kvalitní plastová samonosná jímka z nového materiálu bez přidání recyklátu. Vhodná na dešťové a splaškové vody. Uzamykatelný poklop v ceně!


Možno dokoupit prodloužení kmína o nebo cm. Hodně záleží na co budete využívat dešťovou vodu , jestli na zalívání zahrady, mytí auta, sprchování ,splachování WC apod. Už byla v zemi měsíce, ale nestačí kapacita.

Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací. A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím.


Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku.


Jedna z nejprodávanějších samonosných plastových nádrží na dešťovou vodu. V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě. Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy.


Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu. Dostupné velikosti - m³. Podzemné nádrže na dažďovú vodu a splašky a veľkoobjemové nádrže na vodu a iné kvapaliny pre poľnohospodárov vlastnej výroby.


Podzemné a nadzemné veľkoobjemové nádrže vyrábame vo vlastnej prevádzke metódou rotačného odlievania z kvalitného vysokohustotného polyethylénu.

K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody , kohouty a výpustné ventily, hadice na propojen í apod. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka. Inteligentní design plastové nádrže Kingspan s žebrovanou konstrukcí poskytuje mimořádnou pevnost a 25-ti násobně nižší váhu v porovnání s betonovými nádržemi! Skladacia nádrž na vodu AceCamp Nylon Basin l. Postřikovač má ještě rok revizi, používaný do letošního jara. Důvod prodeje-koupě nového.


Pro více informací prosím volejte. Nejdříve si ale vysvětlíme, kde a za jakých podmínek lze dešťovou vodu využívat. Plastová samonosná nádrž na dešťovou vodu. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů. Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji (ideálně max. do dnů) vyčerpat.


Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody. Pokud chceme dešťovou vodu. Tato opravdu velká plastová nádoba na vodu je ideálním řešením pro chataře a chalupáře.


Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice objektu či pro další úpravu vody vstupující do rozvodů v objektu. Monolitná konštrukcia, technológia rotačného tvárnenia a kvalitný polyetylén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky