pondělí 13. srpna 2018

Naviják hadice

Vybírejte si Vozíky na hadice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.

V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní hadice, se kterými je snadná manipulace.


Navijak je vybavený veľkou. Kovový nástěnný držák na hadici nebo kabel, práškově lakovaný. Rozměry: 2mm (šířka) x 1mm (hloubka). Brzdové a spojkové hadice ) Hodnocení produktu: 1. Profesionální automatický naviják pro upevnění na stěnu nebo jinou konstrukci je vybavený hadicí na.


Nechybí stopka proti odkapávání, odolnost vůči mrazu a vedení hadice na tuhém kovovém rámu nad bubnem.

Například správně vybraný držák hadic, či naviják na hadici, dokáže nejen usnadnit práci, ale i značně prodloužit životnost zavlažovacích a jiných. Hadice Patriot Diamond L. Dokonalé uložení hadice Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice! Inovační systémy úschovy zahradních hadic KÄRCHER stanovují nová měřítka funkčnosti, designu a kvality. Balení obsahuje i dvě koncové hadic. Po jejím vytažení při práci na požadovanou délku se aktivuje aretace pro pohodlné zalévání.


Zahradní hadice a hadicové vozíky koupit o objednat u OBI. Po použití se pak hadice automaticky navine zpět do boxu. Vyberajte si Vozíky na hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. S nově vyvinutým pružinovým systémem. Po krátkém zatažení se hadice automaticky navine zpět.


Vyberte si profesionální pojízdné vozíky na hadice. GARDENA Nástěnný box na hadici roll-up 20m. Zvolit si můžete vozík v kombinaci plast kov nebo robustní celokovové provedení. Vďaka závesným držiakom je možné navijak upevniť aj na stenu.


To zabraňuje zauzleniu hadice počas zavlažovania a box sa dá sňať zo steny pre úsporné skladovanie. Pred príchodom mrazov sa box jednoducho zvesí z držiaka a skladuje sa na nemrznúcom mieste. Všetko na dosah The hose is always within reach and various connecting devices are always right there when you need.

Automatický řádkovač hadice , naviják na zeď se zahradní hadicí 10m 20m, navíjecí buben s hadicí na. Integrovaná ocelová pružina se postará o výkonné navinutí hadice zpět do boxu. Takisto hadice do rôznych priemyslov. K hadiciam ponúkame rôzne spojky, spony a iné príslušenstvo.


Taktiež u nás nájdete hydraulický sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky