pátek 10. srpna 2018

Plastové rohože venkovní

Jsou složeny z různě tvarovaných jemných plastových vláken, která mohou vytvářet celou řadu textur v obrovské paletě barev. Volba vstupní rohože , čistící zóny Pro vstupy do bytů, rodinných domů nebo budov je důležité, aby byly pokryty rohoží. Důvodu pro umístění rohože , případně čistících zón je mnoho. Hodí se jak pro vnitřní tak i pro venkovní použití. Tyto rohože jsou odolné proti olejům a snadno se čistí.


Jejich předností je odolnost vůči působení vody, mnohé mají protiplísňovou úpravu.

Jsou vhodné do interiéru i exteriéru. Zahradní plastová dlažba a plastové rohože jsou z hlediska jednoduchosti pokládky elegantní náhradou běžné zámkové dlažby, obkladů či dřevěných. V naší nabídce naleznete vnitřní i venkovní rohože, průmyslové rohože, gumové a pryžové rohože, tkané rohože, malé rohožky i speciálně kombinované rohože.


Slouží k odstranění hrubých nečistot jako je sníh a bahno. Věříme, že si u nás vybere rohožky či rohože i ten nejnáročnější domácí designér. Textilní venkovní rohože vždy doporučujeme umístit do zastřešených prostor, aby nedocházelo k vsakování dešťové vody.


U nezakrytých míst doporučujeme použití rohožek gumových, plastových, nebo kovových. Některé z našich rohoží lze využít i jako venkovní koberce např. Prodej podlahových krytin v Tvarožné.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KOBERCE BRENO, spol. V kategorii plastové rohože , rohožky naleznete travnatou vstupní rohož , protiskluzové bazénové rohože v různých barevných variantách a rohož v roli. Protiskluzové plastové rohože jsou ideální pro použití ve sprchách, koupelnách, bazénech a všech prostorech s vlhkou podlahou. Vstupní čistící rohože jsou určeny především pro odstranění vlhkosti i nečistot z obuvi a zabrání tak jejich roznášení v budovách či pracovišti. To přináší úsporu nákladů a času potřebného pro úklid podlahových ploch.


Gumové rohože z internetového obchodu ABSTORE. I tak je ovšem u nás zakoupíte za velice příznivé pořizovací ceny. Každý účel však vyžaduje speciální druh rohože.


Pokud potřebujete zamezit špíně, aby se dostala do prostorů budovy, zvolte kvalitní vstupní čisticí rohože , které jsou gumové a vhodné pro vnitřní i venkovní využití. Plotové rohože nabízí široké využití na zahradě, terase, zahradnictví, ochrana před sněhovými jazyky, atd. Paravany a zástěny se skladají z jednotlivých dilů, které se můžou v libovolném počtu spojovat k sebě.


Protiúnavové rohože pro svářeče. Plastové bazénové rohože. Vše skladem, velký výběr. Gumové, plastové, průmyslové, ergonomické, vchodové a vstupní rohože a malé textilní rohožky.


Rohože na hrubé nečistoty. Hygienické rohože se snadno instalují i čistí.

Tuto rohožku nejčastěji vidíte jako u vstupů do rodinných domů. Rákosové rohože Naturcane lze použít jako dekorační a nebo stínící prvek na ploty,. Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby.


Venkovní plastové skříně, Dílenské vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky