pondělí 6. srpna 2018

Prodám sekačku husqvarna

Jetzt online informieren. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Sekačka je ještě montovaná v japonsku TOKYU.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. K dispozici mulčovací vložka.

Nabroušené nože, vyměněný olej. Briggs Stratton Quantum XLC 50. Je potřeba seřídit táhla a řazení na převodovce. Dále nabízím náhradní nůž, mulčovací nůž. Innovative Produkte für die heimische Gartenpflege.


Tábor sekačka benzínová Blanice-na vysokou trávu, stáří cca let, používána max hod. Rotačka je plně funkční, bez vůle, náhon s prokluzovou spojkou, nové nože. Kč (dohoda možná)na moji malou zahradu ji nepotřebuji.

Jen osobní odběr - nezasílám. S pojezdem, se všemi papíry, návodem, obalem, několika náhradními plastovými noži, akumulátorem, nabíječkou. Vyžínací průměr cca cm.


Nastavitelná teleskopická násada s rádiusem cm. Vše, co potřebujete do Vašeho domu, bytu nebo na zahradu. Vyberte si nový či zachovalý nábytek z našeho bazaru. Můžete také pomocí naší inzerce výhodně prodat nebo nakoupit zahradní techniku, kotle, zahradní grily, klimatizace a jiné zboží.


Těžší stroje a zařízení naleznete v jiné rubrice našeho bazaru. Zde naleznete inzeráty s tématikou sekačky. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sekačky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo.


Traktor ma litou predni napravu,na sekacim ustroji pomocna kolecka ktere pekne kopiruji teren. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno. Vhodné na enduro,motocross,skútr,street,atd. Husqvarna , plně funkční, dobře ovladatelná.


Barva elox - červená a stříbrná. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.

Hledá v sekci Bazar, kde je v popisu inzerátu uvedeno vaše hledané slovo. Myčka je rok stará ze letou zárukou. Přidám zdarma i kanystr benzínu. Prodám myčku na nádobí Philco. Za Hubičku Náchodsko a okolí :) hat 6Mitglieder.


Zachovalá,udržovaná a velmi výkonná sekačka vhodná i do vzrostlé trávy. Součástí je i drtič větví. Nutno opravit lištu, (výměna pohyblivé lišty, dodám starší, kde je potřeba nanýtovat jeden nůž, dodám i náhradní nože).


Osobní odběr Kunovice u Valašského Meziříčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky