úterý 7. srpna 2018

Strunové benzínové sekačky

Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na akumulátorovou sekačku. S ní budete nezávislí na přívodu elektrické energie, takže snadno posekáte i vzdálenější plochy. Elektrické strunové sekačky jsou prakticky bezúdržbové“ Právě proto běžným uživatelům doporučujeme elektrické strunové sekačky , které jsou po této stránce prostě skvělé. Nižší výkon sice může někomu vadit, pro klasické dosečení drobných nedodělků ale bohatě vystačí. Je to poměrně dosti výkoný stroj.


Pokud tedy potřebujete vysoký výkon a nechcete se omezovat kabelem, soustřeďte svůj zrak na vyžínače benzínové. Jak vybrat nejlepší strunovou sekačku? Na trhu si můžete vybrat ze typů strunových sekaček a to: akumulátorové, benzínové a elektrické. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena, AL-KO, Bosch, Stiga, Güde, Einhell a dalších. Vše za výhodné ceny z pohodlí domova. Krovinořezy s 2-taktními motory jsou lehčí a levnější oproti 4-taktním, které mají nižší hlučnost, delší životnost motorů a odpadá míchání benzínu s olejem.


Zahradní traktory Ridery. Akumulátorové strunové sekačky: vysoký výkon, dlouhá doba provozu, maximální volnost pohybu V každé zahradě se najde místo, které je se sekačkou špatně dosažitelné. Po sečení není ještě tráva kolem okrajů, u cestiček, kolem stromů, keřů a záhonků zkrácena na požadovanou délku.


Pokud chcete mít trávník kvalitně a především esteticky upravený, neobejdete se bez sekačky na trávu. V případě velkým travnatých ploch je vhodné použít pojízdnou sekačku na trávu nebo zahradní traktor. Nyní už se nepřizpůsobuje majitel zahrady, nýbrž se strunová sekačka podřídí okolí.


Strunové benzínové sekačky. Jsou ideálním řešením všude tam, kde se nedostanete se sekačkou, v okolí stromů, okrasných keřů nebo skalek. Jsou také lehké, snadno manipulovatelné a velmi účinné. Nabízíme Vám strunové sekačky benzínové, elektrické i akumulátorové ze kterých si jistě vybere každý. Benzínové sekačky jsou lehké a snadno se s nimi manipuluje.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Pro křovinořezy, strunové sekačky - Sekačky -Traktory.


Vyžínač se používá všude, kam se nelze dostat běžnou sekačkou - na zahradě zejména v rozích, u plotů, záhonů, v příkopě, škarpě, pod keři, kolem stromků atd. Lehká akumulátorová strunová sekačka od firmy Bosch nabízí neomezenou volnost pohybu, bez zamotaných kabelů. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných. Protože kvalitní baterie je významným nákladem při koupi aku nářadí, vytvořili jsme tuto kombinaci aku nůžek na živý plot, aku strunové sekačky. Křovinořezy a strunové sekačky Křovinořezy patří spolu se sekačkami k základní výbavě pro údržbu moderní zahrady.


Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. Máte vybrané filtry: benzínové. Postupně do e-shopu přidáváme další náhradní díly. Nenajdete-li v naší nabídce N který potřebujete k opravě Vaší strunové sekačky či motorového vyřínače, neváhejte nás kontaktovat. Toto ergonomické a dobře vyvážené nářadí nabízí co nejvyšší možné pohodlí i účinnost a umožňuje volit pracovní polohu podle vašich potřeb a konkrétní činnosti.


Benzínová zahradní sekačka se perfektně hodí na plochy okolo 750m 2. V naší nabídce najdete dva typy strunových sekaček – akumulátorové a elektrické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky