úterý 7. srpna 2018

Strunový vyžínač

Elektrický strunový vyžínač pyšnící se nízkou hmotností, nízkou hlučností, nulovými emisemi, bez omezení pohybu kvůli přívodnímu kabelu. Krásně poseká těžko přístupná místa. Motor o příkonu 2W předurčuje tento model pro práci na menších zahradách či. Poloautomatické odvíjení struny.


Za cenu kolem jednoho tisíce korun lze pořídit elektrický strunový vyžínač HECHT 500. Je to dobrá investice nebo ne?

A co lze od takového vyžínače. Firma Andreas STIHL přichází s elektrickým strunovým vyžínačem STIHL FSE 5 na který jsou kladeny opět vyšší nároky. Nový strunový vyžínač od Stigy, manžel ho vyhrál v tombole, ale nevyužijeme. Univerzální elektrický vyžínač má teleskopicky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Tyto informace jsou sdíleny s našimi partnery. Motorový strunový vyžínač HECHT 1R pro konečnou úpravu po hlavním sekání okolo záhonů, plotů, stromů, zdí apod. Jednoduchá manipulace, plný výkon bez benzinu i bez kabelu.

Technické parametry: Typ motoru: aku V. Multifunkční strunový vyžínač na kolech s benzínovým motorem. Výkon kW (HP), obsah 5cm3. Vaša registrácia bude potvrdená iba v prípde, že spľňate.


Dobře ovladatelná, lehká a výkonná strunová sekačka s možností nastavení pracovní rukojeti, umožňuje. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Delená nosná rúra umožňuje pripojenie.


Od lehkého vyžínače pro dokončovací práce při ošetřování trávníku až po profesionální zádový křovinořez pro použití v nepřístupném terénu. Oproti běžným strunovým sekačkám má tento model motor umístěný nikoliv dole u strunové hlavy, ale nahoře. Strunový vyžínač (sekačka) GRT 3TA, GÜDE.


Hmotnost vyžínač je kg, šířka sečení je cm. Není určen pro sečení velkých souvislých travnatých ploch. Výhodou strunového vyžínače PROTECO je velká variabilita nastavení. Díky rychloupínacím prvkům, nastavitelné pomocné rukojeti, teleskopické nosné tyči a polohovatelné hlavě jej lze během několika okamžiků přizpůsobit pracovní situaci a výšce postavy.


Husqvarna 333R je nový křovinořez univerzální třídy 35cm3. Dokonalý výkon zajišťuje surová síla. Akumulátorový strunový vyžínač je skvělý malý pomocník pro údržbu trávníku.

Ideální pro dočištění plochy pro sečení a pro sečení na hůře dostupných místech. Greenworks Greenworkstools: - snadná proměna z vyžínače Greenworks na zarovnávač okrajů trávníku stlačením jednoho tlačítka - výkyvná hlava pro práci. Objevil jsem pěkný, lehký, ale právě že měl tyto plastové nože. A když sem si uvědomil (vyžínač jsem si i fyzicky prohlížel), že když s těmi plastovými noži párkrát trefí beton a bude po noži, vzdal jsem to a nekoupil ho. Díky ramennímu popruhu se s ním skvěle pracuje i po delší dobu.


Dělitelnou hřídel oceníte při přepravě a uskladnění. Profesionální vyžínač strunový 280W za akční cenu! Nakupujte na Svarecky-obchod. Včetně ramenního popruhu.


Od výrobcov Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky