pátek 31. července 2015

Grepová semínka

Měli jsme štěstí, protože tento zahrádkář byl zároveň lékař a fyzik - nositel Einsteinovy ceny. Doktor Jacob Harich zkoumáním grepového semínka. Je to škoda, protože grepová semínka se jeví jako efektivnější alternativa než ostatní dosud používané přírodní kúry, například brusinková šťáva. Extrakt z grepových semínek , dokonce i ve velmi malých dávkách, prochází bakteriální cytoplazmatické membrány a velmi rychle rozpouští jejich vnitřní struktury, obvykle již do minut. Kdy můžeme grepové semínko užívat při akutních problémech a zevně?


Na zevní užití je vhodný olej z grepových semínek. Olejem potíráme postižená místa,. Grapefruitová semínka výtažek obsahuje vitamín C, minerály - železo, draslík a vápník, nebo na kyselinu listovou a bioflavonoidy, látky známé pro své.


CitroKap- je přírodní prostředek obsahující výtažek získaný z jadérek grapefruitu, který obsahuje hlavně bioflavonoidy. Tato základní složka vykazuje. Zázrak grepového semínka Grapefruit není příliš oblíbené ovoce, je velký, špatně se loupe a vlastně je i dost málo chutný. Předmětem sběru je plod grapefruit a předmětem zpracování jsou grepová semínka a dužina grepu.


Způsob použití: Nejvhodnější se jeví tinktura z grepového semínka na vnitřní užívání. Extrakt z grepových semínek, dokonce i ve velmi malých dávkách, prochází přes bakteriální cytoplazmatické membrány a velmi rychle rozpouští jejich vnitřní struktury, obvykle již do minut. Atopos mycí pěna pro jemné, šetrné mytí suché a citlivé pokožky dospělých. Přírodní receptura s velmi šetrnými mycími látkami vyhovuje pro extra.


Léčebné druhy marihuany s aroma grepu. Dále obsahují kyselinu listovou, železo, draslík a vápník. Nejvýznamnější složkou extraktu z jader grepu jsou bioflavonoidy, které se vyznačují výbornými antimikrobiálními účinky. V přírodní medicíně se extrakt z jadérek používá jako šetrná náhrada antibiotik , neboť nepoškozuje střevní mikroflóru.


Poslední studie ukázaly, že může dokonce tlumit růst rakoviny střev. Opary mě trápily každou chvíli, říká osmadvacetiletá právnička z Prahy. Stačilo, abych byla trochu déle na sluníčku. Nebo pár dní málo spala.


Zelená smoothie patří mezi moje nejoblíbenější! Po zimě je člověk oslabený, unavený a po ránu není nic lepšího, než pořádná dávka vitamínů. Semínka grepů obsahují látku, která má antibakteriální a antivirové účinky. Výzkumy v různých renomovaných institucí, jako je například Pasterův Institut v Paříži, dokázal širokospektrální účinnost těchto jadírek.


Citricidal - extrakt z grepových jader , přípravek je složen ze z extraktu z grepových jader. Alergicky by se měli začít s menším dávkováním s postupným zvýšováním, případně použít sušené, rozdrcené gerpové semínka. Opravdu se dá řict, že je extrakt z grepových pecek přírodní antibiotikum. Více infomací… Dobrý den vespolek!


Jalapeno papričky v prodeji do dvou týdnů. Tekuté a poté sypké suroviny dáme do nádoby, po pípnutí přidáme semínka. Pekárnu nastavujeme na program základní.


Zkuste povel vyslovit znovu, případně ho formulujte jinak. Ujistěte se, že máte zapnutý mikrofon. Postup: Semínka zalijeme lihem a vše necháme dní na teplém místě louhovat. Nesmíme zapomenout 2× denně protřepávat. Po uplynutí této doby přecedíme.


Jemně pikantní, nespálí jazyk. K sýrům a uzeninám, na chleba, nachos. Extrakt je skvělý při léčbě gynekologických infekcí, způsobených kvasinkou Candida albicans. Grepová marmeláda s Habanero 200g.


Antioxidant je látka, jejíž molekuly omezují aktivitu kyslíkových radikálů – snižují pravděpodobnost jejich vzniku nebo je převádějí do méně. Online lékárna BENU vám nabízí široký sortiment léků, doplňků stravy nebo kosmetiky. Nakupte za výhodné ceny s osobním odběrem zdarma!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky