středa 29. července 2015

Rozmetadlo hecht

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. HECHT 2- vlečný rozmetač hnojiva, osiva nebo soli Zápřažný rozmetač hnojiva, osiva nebo soli.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tento web používá soubory cookie. Hecht , rozmetadlo hecht.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací naleznete na stránce. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


HECHT - ruční rozmetač hnojiva, osiva nebo soli Ruční posypový rozmetač pro aplikaci osiva, hnojiv nebo soli. Je vybaven mechanickou regulací inteznity posypu. Záhony aj kvalitný trávnik sa bez pravidelnej závlahy nezaobídu.


Kvetinový alebo zeleninový záhon ľahko obslúžite ručne s hadicou a pištoľou. HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu.

Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především bezkonkurenčními cenami. Výrobky si získali řadu spokojených zákazníků po celé Evropě. V zimním období ho můžete použít na rozmetávání posypové soli. Manuální rozmetadlo HECHT s obsahem nádržky l. Regulace množství posypu.


Kapacita rozmetadla je litrů, váha kg. HECHT 2je rozmetač s vynikajícím poměrem ceny a výkonu. Svým použitím účinností se do jisté míry vyrovná několikanásobně dražším podobným zařízením.


Každý majitel zahrady nebo domu jistě ocení kvalitní a přesto jednoduchý a spolehlivý posypový vozík nebo rozmetadlo HECHT. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Ručný posypový rozmetač s reguláciou posypu. Nově přehlednější a rychlejší. Charakteristika : - Bateriově poháněné ruční rozmetadlo WE-B se postará o jednoduché, rychlé, rovnoměrné a spolehlivé aplikování všech posypových materiálů jako je například osivo, hnojivo, sůl, písek a další posypový materiál, vhodný až na plochu do 7m2.


Rozmetač hnojiva HECHT 33. Ruční rozmetadlo hnojiva, osiva a soli HECHT s regulací posypu. Krovinorez HECHT je vybavený 4-taktným motorom a odstredivou spojkou, ktorá zaisťuje, že pri voľnobežných otáčkach sa nástroj neotáča.


Na vozíku lze snadno regulovat posyp.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Teraz nastal ten pravý čas to napraviť.


Kúpte si posypový vozík HECHT. Ochranný kryt rozmetadla se nechá snadno sklopit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Možnost odzkoušení popř. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky