pátek 24. července 2015

Voňavé pytlíčky

Voňavé knihy Potřebujeme: Bavlněné pytlíčky naplněné levandulí, meduňkou, pelyňkem, hřebíčkem, skořicí a citronovou kůrou vložte mezi knihy. Srdíčka, pytlíčky mimišnek pro paní Evičku Tak hurááááááááááá dnes mi doručili opravený foťá. Pokud si do pytlíčků necháte doplnit právě levanduli, efekt provoněné Provance bude dokonalý. Voňavé pytlíčky ušité z jedné z nejkrásnějších levandulových látek v naší chráněné dílně Lavennis.


Můžete je pověsit, vložit do košíčku jako dekoraci, nebo třeba dát mezi prádlo do skříně.

Velmi hezky vypadají, pokud je jich víc pohromadě. Látkové pytlíčky s voňavou náplní provoní Váš pokoj a zároveň je i hezkou vánoční dekorací, jeho výrobu zvládne i začátečník. Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.


Návod na voňavé pytlíčky To je také krásný nápad na dáreček pro maminky do nemocnic. Budete potřebovat kousek látky, nůžky, šicí stroj nebo šikovné ruce, stužku a usušené bylinky. Co potřebujeme: Vonná směs dle receptu níže , kousek látky , jehla a nit , mašle , nůžky a další. Určitě je všichni znáte a nemálo z nás si je přivezlo jako památku na krásně strávenou dovolenou.


Látky se k sobě dají krásně kombinovat.

Vaše zahrada vám může poskytnout spoustu bylinek, kterými můžete obohatit svou kuchyni, ale ty krásné voňavé a aromatické rostlinky můžete využít i jinak. Vonné pytlíčky do skříně, skvělá věc. Provoní celou skříň i oblečení. Naše babičky dávaly do šatníků mýdla, já nedám dopustit na tyhle vychytané pytlíčky.


Prodám voňavé pytlíčky s levandulí - ks. Poštovné a balné 5- Kč. Cena je uvedena za ks. Pytlíčky si vyplnili levandulí nebo.


Kdyby některý diktátor dostal do své moci naše neukázněné, nestydatě velké slunce – už by nikdo slunce nespatřil. Velké voňavé pytlíčky ve staročeském stylu jsou hojně plněny směsí mateřídoušky a květem heřmánku. Převázané jsou jutovým provázkem. Krásný stylový dáreček nejen k Vánocům. This video is unavailable.


Různá barevná provedení. Dají se použít jako ozdoba na zavěšení v kuchyni. Inzerát Voňavé levandulové pytlíčky v okrese Šumperk, cena 40Kč, od Krmelovaivona na Sbazar.

Popis: Nabízím, voňavé levandulové pytlíčky. Dva voňavé pytlíčky plněné levandulí. Mamce doma visela usušená levandule a ona nevěděla, co s ní, protože začla opadávat s každým průvanem a. Online obchod so slovenským handmade dizajnom. Nájdi si, čo sa ti páči. Predávaj svoje výrobky aj ty!


Malé voňavé vánoční dárečky. Peníze Výhodný nákup Auto - aditiva, pojištění, leasing, péče o auto Šetříme na správném místě - spořiče vody, dodávky. Levandulové nebo bylinkové pytlíčky. Nápad na drobný dáreček - voňavé pytlíčky z organzy. Z organzy vystřihneme kolečko o průměru až cm.


Je právě čas nasbírat bylinky k sušení. Bylinková sezóna vrcholí. Nemusíte je používat jen jako koření, ale můžete z nich vyrobit i drobné voňavé. Zpříjemněte si pobyt v domácnosti krásnou vůní osvěžovače.


Vůně levandule, citrónu, jarních kvítků, jahod - záleží jen na Vás, co si vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky