čtvrtek 23. července 2015

Grilovací plát

Naše webové stránky používají cookies, abyste mohli využít například sjednání opravy online. Umožňují nám také sbírat anonymní statistiky a. Litinový grilovací plát se smaltovou úpravou. Madla z pochromované oceli.


Jedna strana grilovacího plátu je vroubkovaná, která je ideální na přípravu steaků, druhá hladká strana je vhodná na přípravu medailonků, krevet, garnátů atd.

Naráz můžete grilovat plátky masa, zeleniny i brambor, jejichž chutě se krásně spojí. Praktické široké okraje slouží jako rukojeti a zajišťují bezpečnou a snadnou manipulaci s horkou nádobou. Plotýnka má vysoce kvalitní nepřilnavý povrch GREBLON. Nebo hledáte něco jiného?


Originální recepty, rady a nápady nebo bezva tipy na dárky Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte vždy něco navíc. Elektrické grilovací desky mají speciální nerezová topná tělesa a termostat pro regulaci teploty - 300°C. Hladký povrch je vhodný pro přípravu zeleniny, vroubkovaná část se bude báječně hodit pro grilování šťavnatých steaků či chutných rybek.


Každá polovina plátu má jiný povrch.

Kvalitní grilovací nářadí či plát z nerezové oceli, rošty na přípravu ryb, klobás a hamburgerů, dřevěná prkénka, ale také dřevěné uhlí, plynové regulátory nebo kartáč na čištění grilu a dokonce i zástěra či rukavice – v na ší nabídce najdete zkrátka vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Kotlíky a grily Prodej gulášových kotlíků, poklic, kotlin, party souprav, zabíjačkových kotlů, grilovacích plátů, trojnožek, vařičů. Slúži napríklad pre dohodnutie opravy online alebo ďalšie vylepšovanie webu prostredníctvom anonymných štatistík.


Glazovaný povrch není nepřilnavý, ale velmi snadno se čistí. Připečené pokrmy snadno odstraníte namočením pekáče na minut do vody a následným očištěním houbičkou nebo kartáčkem. Plát je vhodný do myčky nádobí.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším. Pak si určitě opatřete grilovací litinový plát G21.


Grilovací desky, plotny pro gastronomii. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli. Termostatický ventil až 300°C pro přesnou a bezpečnou regulaci. Plynová grilovací deska.


Termočlánek a chráněný zápalný plamínek.

Deska s hladkým (rýhovaným) povrchem z oceli a zvýšenými postranními lemy. Oboustranný grilovací plát Eva Solo má multifunkční využití. Disponuje hladkou a vroubkovanou stranou.


Vroubkovaná strana je vhodná především pro úpravu masa, ryb a zeleniny, zatímco hladká strana je ideální pro míchaná vajíčka, palačinky nebo opékání slaniny. Největší pekáč řady GRANIT ve výhodném balení s víkem, které může sloužit jako poklice nebo grilovací plát. Pekáč na kačenu je vhodný pro. Jedna strana plátu má klasický vroubkovaný povrch, který využijete při přípravě steaků, druhá strana je hladká a hodí se například na přípravu menších kousků jídel - krevet, garnátů či medailonků.


Nabízíme gastro zařízení a vybavení za velmi příznivé ceny. Kompletní sortiment chladicího a mrazícího zařízení, konvektomaty, výrobníky ledu. Maso, ryby a zeleninu je možné opékat na drážkované straně, zatímco plochá část je ideální pro vaření míchaných vajec, palačinek, slaniny, smažených vajec a menších ingrediencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky