středa 22. července 2015

Terasové desky

WPC desky pro WPC terasy, kompozitní terasové desky. SLEVA až na WPC terasové desky nebo realizaci WPC terasy! Dodávky WPC desek a realizaci WPC teras. Víte, jak správně položit terasové desky ? Jak položit terasové desky , varianty pokládky, tipy a triky se dozvíte v návodu Jak položit terasové desky. Odvodňovací rýhování na obou stranách lišící se hustotou Vám dává možnost výběru vzhledu pochozí plochy.


Pokládku terasových rýhovaných desek podle montážního návodu zvládnete i sami. You are here modelářské konstrukční prvky - terasové desky. EXOTICKÉ PARKETY EXO TICKÉ PA RKETY. Naše desky mají elegantní vzhled. Profil x 9 x 1mm a profil Nora jsou jednostranně drážkované (zpravidla jemně).


Najdete zde terasové desky z recyklátu či WPC materiálu (dřevoplast) , které můžete použít na realizaci nejrůznějších pochůzných ploch jako jsou terasy, restaurační zahrádky, zahradní chodníky, plochy kolem bazénů apod. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Proto je velmi doporučujeme nejen na terasy , chodníčky, balkony, venkovní fasádní obklady , ale i kolem bazénů a veškeré venkovní plochy. Plastové terasové desky k vytváření pochůzných ploch kolem bazénů, na balkónech, terasách, restauračních zahrádkách. Materiál Traplast je tvarově a barevně stálý. Pracovní návod k montáži desek je v příloze.


Prodej terasových desek. Oboustranné desky - hrubší nebo jemnější drážkování, systém s přiznanými spárami. Tato terasová deska je dlouhá m. Všechny položky Katalog. Profil dosky: 1x mm. Výrobky z technických plastů - plastové tyče, desky , trubky, přířezy, včetně polyetylenu, polypropylenu, plexi, polykarbonátu.


Vyznačují se dlouhou životností a mají přírodní vhled. Nahrazují tak obdobné výrobky z exotických dřevin. Obě strany desek jsou opatřeny odvodňovacím rýhováním. Každá strana se liší svojí hustotou a tvarem, což poskytuje možnost volby vzhledu pochůzné plochy.


Pro spodní nosnou konstrukci se používají betonové desky jako podpěry. Ideálně jde pokládka pomocí zvedáku desek. Mezera mezi betonovými deskami se řídí podle formátu WPC spodní nosné konstrukce. Podkladové desky koupit o objednat u OBI.


Dosky sú vhodné pre použitie na vaše terasy, chodníky, záhradné prístrešky, ale aj čoraz populárnejšie okolo bazénov. Terasové dosky je možné použiť z obidvoch strán. Taktiež dodávame podkladové hranolčeky pod terasové dosky.


Díky odvodňovacímu rýhování na obou stranách se na deskách nedrží voda. Každá strana má jinou hustotu a vzor rýhování, takže lze utvořit různé vzhledy pochůzných ploch. Použitý materiál zajišťuje dlouhou životnost a přírodní vzhled. Lze jimi nahradit výrobky z exotického dřeva. Nakupujte terasové dlaždice, terasové desky na internetu a ušetřete.


Výhodné ceny desek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Zkuste říct toto před majiteli této terasy u bazénu. Desky jsou vyráběny z Traplastu a slouží k vytváření nejrůznějších pochůzných ploch, jako jsou terasy, balkony, restaurační zahrádky, molové a zahradní chodníky, plochy kolem bazénů a podobně.


Nakupujte dřevomateriál online, dopravu zajistíme nebo si vyzvednete zdarma na našich prodejnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky