středa 22. července 2015

Levné plotovky

Plastové a dřevoplastové plotovky. DŘEVĚNÉ PLOTOVKY , Levný plot. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity.


Cena plotovek a rýglí je za kus. Kusové plotovky jsou vhodné pro stavbu plotů, oplocení, ohradníků, zábradlí, paravánů, pergol, zástěn k bazénum a na další venkovní použití. Vyrábíme pouze ze sušeného, hoblovaného smrkové dřeva.

My vám nabízíme kvalitní kusové smrkové plotovky se zakulaceným koncem s fazetovaným obloučkem, které jsou pohledové z obou stran. Plotové latě rozvážíme po celé ČR. Jedná se samozřejmě o přesná a kvalitně zhotovená prkna, která jsou primárně určena pro použití právě na plotech u vašich domů, zahra nebo jiných, třeba rekreačních objektů. Naší prioritou je to, že vám je dokážeme dodat skutečně levně, ale kvalitně.


Materiál WPC je tvořen dřeva a vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polymeru HDPE. Mají také vysokou odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Jsme největší výrobce plotových a balkónových prken v regionu. Výroba dřevěných plotovek, palubek, lišt a briket.


Dřevosortiment Roman Mádle - vyrábíme levné dřevěné obkladové.

Nabízíme levné plotovky , oplocení pozemku, dřevo na plot, plot, plotovky, plotové dílce, plotové sloupky ze sibiřského modřínu, smrku, borovice. Dřevěné ploty vyrábíme do dnů. Při odběru palubek nad 1m² poskytujeme slevu ve výši ze základních cen.


V případě větších opakovaných odběrů Vám rádi připravíme individuální nabídku. Vyrobíme Vám plotovky na míru rychle a kvalitně. Přes rozmach jiných materiálů zůstávají dřevěné plotovky , především ty smrkové, stále velmi oblíbené. Jde o čtyřstranně ohoblovaná dřevěná prkna. Jak už název napovídá, prkna jsou určena na stavbu dřevěných plotů.


Zjistíte, že naše ceny jsou nejlepší. Archiv Cofidis navýšení. Jednotlivé kusy zakracujeme na míru, dle potřeb zákazníka. V bazaru Levné plotovky najdete aktuálních nabídek v kategoriích Stavebnictví a nářadí, Dřevoobráběcí stroje, Kola.


Popis produktu WPC široká plotovka Nextwoo výška metry, barva třešeňWPC dřevoplastové plotovky NEXTWOOD jsou vylisovány do plného profilu a slouží. Montujeme dřevěné ploty. Součástí vlastní kovovýroby jsou plechové plotové tyčky neboli plotovky. Plechové plotovky jsou vhodné pro oplocení rodinných. Masivní hoblovaná a vysušená smrková rýgle o. Levné ceny pletiva, plotů a oplocení - a další sortiment klasických, chovatelských, průmyslových, lesnických druhů pletiv a oplocení.


Nabízíme plotovky , které mají zaoblený nebo rovný konec, jsou sušené a opracované tak, aby se minimalizovalo jejich kroucení.

Potřebujete plotovky z modřínu ? V nabídce máme i hoblovaná modřínová prkna , které se skvěle hodí k výrobě dřevěného plotu. Jsou stálobarevné a nemusí se nikdy natírat. Dodáváme a stavíme pletivový plot, zděné ploty, bezúdržbové plotovky , kovové ploty, nezákladový betonový plot.


Kompletní materiál na stavbu plotu. Naše plotovky jsou plně probarvené, v čase téměř nemění svou barevnost a nevyžadují žádnou údržbu – nenatírají se. Práci s našimi plotovkami zvládnete sami se standardním ručním nářadím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky